- 373
- 138
- 43
Odedigine dair ekran atarmisin kafamizdakii soru işareti kalksın kardeşimBilade sövme site ödüyor ben normal 100 TL yatırdım 2500 kazanç sağladım 1 saate ödedi site bonusuda öder heralde
Odedigine dair ekran atarmisin kafamizdakii soru işareti kalksın kardeşimBilade sövme site ödüyor ben normal 100 TL yatırdım 2500 kazanç sağladım 1 saate ödedi site bonusuda öder heralde
Çekim ödendi diyenlerden sadece bir kişi ekran attı ispatladı oda bana Özelden attı ben 6 saattir daha bekliyorum bakalım gelecekmi destekte 15 kişi var gitmiyor sıra sitede lisans yok çok garip bişey umarım yanılıriz
Kim kekeYav yalan atıyor bu şizofren oğlu şizofrenler
Alın ödüyor site kaç bin kişi nerdeyse üye olmuş siteye site tabi napcagini bilmez geç öder sonucda deneme bonusu bişe yatirmiyonuz birakinda geç ödesinOdedigine dair ekran atarmisin kafamizdakii soru işareti kalksın kardeşim
Valla reis bana ekran attı ödemiş ama bir kişinin ödeyip diğerlerini ödememesi de ilginç bakal hele
Reis bende trink para havale çekim verdim 2 saat oldu ödenmediAlın ödüyor site kaç bin kişi nerdeyse üye olmuş siteye site tabi napcagini bilmez geç öder sonucda deneme bonusu bişe yatirmiyonuz birakinda geç ödesin
Yaw bizim kafamız karışmış 6 saat oldu ne zaman gelecek bide öyle bir dünya kardaş ödemezse konu kaldırılır neden gelen SMS kodlari veriyoruz sitenin lisans onu geçtim ödemeyecekse neden bu kadar insn üye olsun prim verilsin biraz dikkat etmek lazım bir iki kişiye Ödemiş olmasi herkesinkini ödeyecek anlamına gelmiyordur ona istinaden söylüyoruzArkadaşlar kisiea bakmayın hayvan gibi saldırıyorsunuz site yeni bonusu güzel diğer sitelere istinaden biraz sabırlı olun aq cebinizden para mı attiniz ne bu sabırsızlık verin çekimi gelirse gelir gelmezse gelmez kendinizi yırtmayın alemi yok
Bi defa 2500 çektirmiyor aq ya 2 bin ya 3 bin çekersinAlın ödüyor site kaç bin kişi nerdeyse üye olmuş siteye site tabi napcagini bilmez geç öder sonucda deneme bonusu bişe yatirmiyonuz birakinda geç ödesin
Emin ol daha sırada oooo kaç kişi vardir sen tek değilsin ceken ben ilklerde yaptım 1 saate ödendi siz sonradan yaptınız 2 saat değil 5 6 saatde beklersinReis bende trink para havale çekim verdim 2 saat oldu ödenmedi
Bende malesef başka bir telefon numarasına acdim gelmiyor canlı destek dedi e-posta doğru talep et oda işe yaramadıBu anasını ağlattığımın sitesi deneme bonusu talep ettiğim zaman sms geliyor ama SMS doğrulama gelmiyor bir tek ya
Tam 3.5 saattir onay aşamasında diyorReis bende trink para havale çekim verdim 2 saat oldu ödenmedi
Evet ya çok saçmaTam 3.5 saattir onay aşamasında diyor
E-posta doğruladım bir tek SMS onaylama gelmiyorBende malesef başka bir telefon numarasına acdim gelmiyor canlı destek dedi e-posta doğru talep et oda işe yaramadı