- 151
- 39
- 28
yazık oldu valla iyi kazanç elde edebilirdikBağlandım mail at diyor ya bunların Ben var ya bir ton küfür edeceğim Sabah sabah ya mail attık cevap veren yok bu yalan olur ya biz alamayız limit de koydu
yazık oldu valla iyi kazanç elde edebilirdikBağlandım mail at diyor ya bunların Ben var ya bir ton küfür edeceğim Sabah sabah ya mail attık cevap veren yok bu yalan olur ya biz alamayız limit de koydu
Kesin bunlar belli bir kısmı Ödeme yapacak bilgileri topluyor Çünkü Böyle bir saçmalık olamaz bonus talepten geliyor SMS aynı numara niye mobil SMS onayı niye gelmiyorNe saçma şey sms doğrulama limiti mi olur sitede. Deneme bonusu limiti dese neyse
Evet ben onu 10.000'e çıkardığım zaman 50.000 de rahat yapardımyazık oldu valla iyi kazanç elde edebilirdik
gencler nıye boyle oluyor yaaa
Doğrulama kodu geldimi reis sanaBonusu aldım bu her alanda geçerli mi ?
Bereketini gör reis kazancın daim olsunBeyler ödeme geldi vallahi anında havale ile 16 saat sonra
EvetDoğrulama kodu geldimi reis sana
Eyvallah reisim ekran atacam dosya boyutunu kabul etmiyor forum, gece bende atıp tuttum ama yanılttılar beni 16 saat sonra aldık herkes alır inşallah dostlarBereketini gör reis kazancın daim olsun
Bi bize gelmiyor galiba yok doğrulama gelmiyor
Kaç TLHarbiden ödediler hiç umudum yoktu yemin ederim