- 163
- 42
- 28
millet yeni üye olmuş yok sms gelmiyo yok ödermi ula biz gece 1 den beri uğraşıyoz az sayfayı okuyun da
Payfixle verdim iptal ettim.hayır trinkpara havale ile ödüyor canlı öyle dedi bana
Aga bonus talep sms gelmiyor sorun orda benim napcam bilmiyorumAgalar sms geliyor telden girenler masaüstü yapsın sms istesin geliyor banada gelmiyordu denedim şimdi geldi
Ağa 7 saat oldu talep vereli odemiyorlararkadaslar canlı destekle konustum trink havale ile cekin diyor
Banada gelmiyor reis ne yaptın sen aldın mı bonusubir SMS gelmedi ya
Benim dogrulama tamam bonus talep smsi gelmiyor küfür etcem artık bunlaraBanada gelmiyor reis ne yaptın sen aldın mı bonusu
YokBanada gelmiyor reis ne yaptın sen aldın mı bonusu
Beni de spin içinde 5 kere spine soktu, 50 spin çevirdi 😎Bu sitede normal oynayan boku yedi 1 kere bonusa girmeden yedi parayi ...
Ödeme aşamasına geçtiyse ödeniyor kaç saat olursa olsun bekle iptal etmeÖdenecek gibi
sen aldıysan heryerde kulanın millete şans var mk biz geceden beri alamıyozBONUS NERDE KULLANILIYOR BUNU AÇIKLAYAN OLURSA MUTLU OLURUM
Gördükçe deli oluyorsun değil mi alamadık ya İkimiz de 24 saat sonra Şu aktif olsun masaüstünden kodu alırız limit koymuş ya şimdi sms'yeallah belasını versin böyle sitenin bir alamadık bonusu
iptal olabilir ama ben sana söyliyimGördükçe deli oluyorsun değil mi alamadık ya İkimiz de 24 saat sonra Şu aktif olsun masaüstünden kodu alırız limit koymuş ya şimdi sms'ye