- 937
- 314
- 63
trink havale ile çekim vermek gerekiyormuş hızlı gelmesi için agaBaya erken gelmiş benim 17 saat oldu gelen yok 😂
trink havale ile çekim vermek gerekiyormuş hızlı gelmesi için agaBaya erken gelmiş benim 17 saat oldu gelen yok 😂
Ama iptal etsem şimdi belki yine yarına uzatıcaklar bilsem hemen geleceğini o kadar bekledim yazık olmasıntrink havale ile çekim vermek gerekiyormuş hızlı gelmesi için aga
gerçi bende trink havale ile talep verdim 5 saate yakın oldu hiç bir tık yok...Ama iptal etsem şimdi belki yine yarına uzatıcaklar bilsem hemen geleceğini o kadar bekledim yazık olmasın
Valla ödesinler de yarına kadar bile beklerim. Ödemeler geliyor diyo herkes bakalımgerçi bende trink havale ile talep verdim 5 saate yakın oldu hiç bir tık yok...
Benim silindi bakiyede sıfır nasıl ödüyor gelen bişey YokGeldi kardeşim. Siliyor sonra ödüyorlar.
Kaç saat sonra ödendi dostum?Arkadaşlar vallaha ödedi
12.30 verdim çekimKaç saat sonra ödendi dostum?
Güle güle harca dostum.12.30 verdim çekim
gardaşım bende öyle düşünüyordum ama risk aldım 10 saat bekledikten sonra anında havaleyi iptal edip trink oluşturdum 1 saatte attılar bilgin olsun. iptal et bence.Ama iptal etsem şimdi belki yine yarına uzatıcaklar bilsem hemen geleceğini o kadar bekledim yazık olmasın
Bende 16:24 de çekim verdim dostum. Kasaya para girdikçe Sırayla ödüyorlar sanırım. Sıra bizdedir inşallah saat 11 e kadar ödeseler ne güzel olur.öderler diye düşünüyorum 16,00 da talep vermişim hiç bir değişiklik yok ama baya kişiye ödeme yapmışlar sanırım bizimkileride öderler vakti zamanı gelince
umarım öderler 20 saat bekleyenler de var 3 saatte çekenler de var enteresan sistemleri var...Bende 16:24 de çekim verdim dostum. Kasaya para girdikçe Sırayla ödüyorlar sanırım. Sıra bizdedir inşallah saat 11 e kadar ödeseler ne güzel olur.
Evet biraz tuhaf 1 saatte ödeme alanlarda var 24 saattir bekleyende. Bu arada an itibari ile benim bakiye sıfırlandı. Bi 5 10 dakkaya öderler umarım.umarım öderler 20 saat bekleyenler de var 3 saatte çekenler de var enteresan sistemleri var...
benim bakiyede 1000 TL kaldı suan sanırım tekrar talep vermemiz gerekiyorEvet biraz tuhaf 1 saatte ödeme alanlarda var 24 saattir bekleyende. Bu arada an itibari ile benim bakiye sıfırlandı. Bi 5 10 dakkaya öderler umarım.