Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Xchief 100 Dolar Deneme Bonusu

Alfonso2580

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2
0
1
slot yada herhangi bi kumar ile ilgili birşey yok paylaşılan yerde burası alım satım yapabileceğin bi yer.
Valla arkadaşım ben kripto falan anlamam o işlerden, aldık doları ama işleme nasıl girerim bilmiyorum zaten Türkçe versiyonu yok o yüzden zorlanıyorum, yani kısaca boşuna üye olduk😁 gitti dolarllar, eyer yol gosteren bilen varsa yazarsa bana iyi olur vallahi çöpe gitmesin parçacıklar 🤦

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
449
204
43
Valla arkadaşım ben kripto falan anlamam o işlerden, aldık doları ama işleme nasıl girerim bilmiyorum zaten Türkçe versiyonu yok o yüzden zorlanıyorum, yani kısaca boşuna üye olduk😁 gitti dolarllar, eyer yol gosteren bilen varsa yazarsa bana iyi olur vallahi çöpe gitmesin parçacıklar 🤦
üye olupta çekebilen birisi olursa zaten ss olarak atar ona sorarsın ben üye olmadım şimdi böyle çekicen yok şöyle yapıcan dersem yalan söylemiş olurum

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,107
2,484
113
Yav al sat yaparak belli bi işlem hacmine ulaştıktan sonra çekim yapıyorsunuz öyle bedavadan niye 100 dolar verrsinler herkese

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,058
930
113
Aldim al sat kar yaparak 140 dolar çektim tsk

Ardako2006

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24
0
6

Fevzi06

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4
1
3
Metatrader 4 ü indireceksiniz. Ordan şirket ismine xchief direcfx i bulup size gelen mail de kullanıcı numarası ve şifre işe giriş yapacaksınız. 100 dolar orada. Burdan ister para çiftleri ister btc eth vs gibi coin alıp satacaksınız. Long ve short şeklinde

Fevzi06

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4
1
3
Metatrader 4 ü indireceksiniz. Ordan şirket ismine xchief direcfx i bulup size gelen mail de kullanıcı numarası ve şifre işe giriş yapacaksınız. 100 dolar orada. Burdan ister para çiftleri ister btc eth vs gibi coin alıp satacaksınız. Long ve short şeklinde
IMG_0907.png