- 959
- 488
- 63
Üye olduk nerden nasil alıyoruz
Ulan sığır sadece 100 çekebiliyosun şartları yerine getirsen bileAtmam kanka ss muhabbetine ayar oluyorum
Beyin bedava ayakta alkışlıyorum seniUlan sığır sadece 100 çekebiliyosun şartları yerine getirsen bile
Kanka 33 yaşındasın yaşında büyük
hahahhaha başkan nasıl sinirlenmiş ya ALLAHINA KURBANKanka 33 yaşındasın yaşında büyük
Derdin ne 2019 da forum üye olmuşsun
Yenide değilsin derdin ne
Çekim paylaş yeri burasımi derdin ne
O kadar para çekmiş sin çekim paylaş yerini hala ogrenememissin
Derdin ne aga senin niye buraya atıyorsun
Uygulamaya giriş yaparken mail kodundan sonra bı kod daha istiyor o kod ne acabaArkadaşlar aldım 100 doları nasıl al sat yapacam yapamadım
Evet bu cümlenden de anlaşılıyor ne kadar boş olduğun.Beyin bedava ayakta alkışlıyorum seni
Arkadaşlar nasıl al sat yapacam bilen var mı yardımcı olabilir misiniz
Soru işareti nerde?100 dolar bonus hesabınıza eklendiğinde TRADİNG account bölümüne gelip 100 doların olduğu hesaba tıklayıp şifreyi soru işaretinde belirttiği gibi belirleyip Google play store den meta trader 4 indirip hesap numaranız ve belirlediğiniz şifre ile giriş yapıp işlem yapabilirsiniz
Yapamıyorum ki100 dolar bonus hesabınıza eklendiğinde TRADİNG account bölümüne gelip 100 doların olduğu hesaba tıklayıp şifreyi soru işaretinde belirttiği gibi belirleyip Google play store den meta trader 4 indirip hesap numaranız ve belirlediğiniz şifre ile giriş yapıp işlem yapabilirsiniz
1.33 bile değil 0.99Ben bunu bir iki hafta önce denemiştim
Yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon dolar civarı işlem yapmanız lazımki 100 doları çekin.
Ben 3-4 saatte %1.33 mü ne çevirebilmiştim boşa uğraşmayın
aldınmı 100 dolar nasıl yaptın anlatabilirmisin100 dolar bonus hesabınıza eklendiğinde TRADİNG account bölümüne gelip 100 doların olduğu hesaba tıklayıp şifreyi soru işaretinde belirttiği gibi belirleyip Google play store den meta trader 4 indirip hesap numaranız ve belirlediğiniz şifre ile giriş yapıp işlem yapabilirsiniz
beyler vpn ile yabancı sitelere bakarken bu siteye rastladım 100 dolar veriyor işlem yapın işlemi tamamlayın 100 doları çekin diyor yatırım şartı istemediği için paylaştım promosyon bölümünde yazıyor ben pek anlamadım ama en azından yatırım şartı yok türkce çevirisi olduğu için belki türk üyede kabul ediyordur https://www.xchief.com/tr/services/promo/no-deposit-bonus/
paypal hesabı vpn ilede çözülemez