- 7,689
- 1,947
- 113
5.6 sayfada geldik listede yokuz sağlık olsun çevirimk yapsın kazansın sorun değil kuponu at bakal
Canın sağolsun kardeşim sen kazan da gerisi önemli değilkardeşim arkadaşlar başından beri burada 15 dak içindeki beğeniler geçerlidir diye yazdın başında haksızlık olmasın diye ben ne yapayım sen söyle
Dayı bizide almamıslar Loookardeşim arkadaşlar başından beri burada 15 dak içindeki beğeniler geçerlidir diye yazdın başında haksızlık olmasın diye ben ne yapayım sen söyle
19.07de ezan okundu burda iftar.actik ))kardeşim arkadaşlar başından beri burada 15 dak içindeki beğeniler geçerlidir diye yazdın başında haksızlık olmasın diye ben ne yapayım sen söyle
bENDE VARIMListe buydu ama gidenler oldu gelenler oldu Karar sizde
Listeyi ben yapmdım Saat 19 sularında paylasılmıstı.bENDE VARIM
Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım.Ben daha önce hiç alamadım fakat o kadar çok kişiyi mutlu etti ki adam yemin ediyorum ki kazanınca kendi kuponum kazanmışçasına mutlu oluyorum.Helal olsun sana koca yürekli insan@xmen7772 abicim ben senin iyi niyetine buradayım kaç oldu görüyorum birilerine katkın olsun diye saatlerce roll yapıp ugrasıyorsun bir kere katkın oldu bize istersen hiç almamış arkadaslara ver bu seferde sen biliyorsun
adam adambakın beyler şimdi şöyle yapalım başkada bişey yapamam hak geçmesin diye o listede olupda sinerji vermeyenleri çıkarıp ekleme yapar çekiliş yaparız 5 kişiye 20 tl atacağım oldumu eğer son kupon gelirde kasa yükselirse çıkmayan arkadaşlarada karınca kararınca güzellik yaparız ama lütfen özelden yazmayın yazan arkadaş olmasın 3-5 gündür valla kırmamak için bektım dahada cevap vermem @erhanbey22 bana özelden papara numaranı yaz kardeşim benim limit gene bitmek üzere sana 100 tl atacağım çıkan arkadaşlara atarsın bi zahmet olurmu
bakın beyler şimdi şöyle yapalım başkada bişey yapamam hak geçmesin diye o listede olupda sinerji vermeyenleri çıkarıp ekleme yapar çekiliş yaparız 5 kişiye 20 tl atacağım oldumu eğer son kupon gelirde kasa yükselirse çıkmayan arkadaşlarada karınca kararınca güzellik yaparız ama lütfen özelden yazmayın yazan arkadaş olmasın 3-5 gündür valla kırmamak için bektım dahada cevap vermem @erhanbey22 bana özelden papara numaranı yaz kardeşim benim limit gene bitmek üzere sana 100 tl atacağım çıkan arkadaşlara atarsın bi zahmet olurmu