- 884
- 750
- 93
Rica ederim dostum1 saat sonra ödeme geldi @omer19051905 senin konulardan 2 3 siteden çektim simdiye kadar eyvallah
Rica ederim dostum1 saat sonra ödeme geldi @omer19051905 senin konulardan 2 3 siteden çektim simdiye kadar eyvallah
La aga tam bakiyeyi sildin çekim yollamadin yanlış oyunda oynamışım nolmus yani hesabı niye kitliyon mk 😁sadece pragmaticplayda geçerli olduğu için hesabın kirlenmesi normal site haklı açıklamada özellikle yazmış başka yerde oynarsanız hesabı kapatma hakkına sahibiz fiye
yatırımla kazanirsan ödemez ki o potansiyel olsa 30x çevrim sonrası 35k bakiye olmuştu düşünmem yatirirdim 😁Şimdi aklımda bir soru var bunlar bizi çekmek için slotları mı açtılar yoksa bize mi denk geldi oraya yatırsak tekrar sıfırlar mıyız uçar mıyız 700 tl’ye satın alma 9000 TL ödedi tek oyuna
20 dkdır fakan bonuslarda da yok canlıya da bağlanmıyo kaldırırlar mı bonusuRica ederim dostum
Mail geldi banaYa beyler sakin olun Allah Allah adamlar ekliyor otamatik SMS doğrulama falan yok mail falan da yok yarım saat içinde ekliyorlar ölmeyin ya ne uzadı muhabbet
Otomatik ekleniyor bekle beş dakka20 dkdır fakan bonuslarda da yok canlıya da bağlanmıyo kaldırırlar mı bonusu
Hadi ya ne alaka sitede canlı destege baglanilmiyo ayrıca bonus talep et butonu yok boşu boşuna kaydolduk750₺ deneme veriyorlar 10x çevrim var 750₺ çekebilirsiniz, bonuslarım kısmında aktif edebilirsiniz yoğunlukta kaldırılır.
Sitegiris
Dogrulama mail geldi ama bonus eklenmedi 15 dakikaolduMail geldi bana
Kaldırmışlar AMK bonus kısmından promosyonlar da gözüküyor canlı destek zaten yok750₺ deneme veriyorlar 10x çevrim var 750₺ çekebilirsiniz, bonuslarım kısmında aktif edebilirsiniz yoğunlukta kaldırılır.
Sitegiris
Şimdi eklendi mail adreslerinin kontrol edin mail geliyor hesabı aktif etmek içinDogrulama mail geldi ama bonus eklenmedi 15 dakikaoldu