- 8,437
- 4,961
- 113
Neyse muhattap olmıcam tek ıstedıgım ben dedım kupon geldi demek ıcın insanların cebınden uzak dur herzaman yaptıgın şeyBoş yapma metin kanıt göster.
Neyse muhattap olmıcam tek ıstedıgım ben dedım kupon geldi demek ıcın insanların cebınden uzak dur herzaman yaptıgın şeyBoş yapma metin kanıt göster.
dostlar ignore atabilirsiniz birbirinize en güzel rahatlık. ne yaşadınız bilmiyorum ama kavga etmeyinNeyse muhattap olmıcam tek ıstedıgım ben dedım kupon geldi demek ıcın insanların cebınden uzak dur herzaman yaptıgın şey
partizan yemeside güzel oldu 2-2 olası skor şu an bakalım. denk gelirse yaz yoksa 2-4 skor bile bekliyorum chelseadan 5.5 üst 2*4 yada 2-5 skorerken gelirse bakalım maç sakinledi sanki biraz astana cesaretlenince
Senin Allah belanı versin la sen hayatımda gördüğüm en kasar adamsın. Sana diyorum ki kanıt göster sen bol keseden salliyorsun adam ol diyeceğim de çok zor senin için farkındayım defol metin ben sana on gömlek fazla gelirimNeyse muhattap olmıcam tek ıstedıgım ben dedım kupon geldi demek ıcın insanların cebınden uzak dur herzaman yaptıgın şey
Yok dostum bu iğrenç bir adam. Yalandan iftira atmayı kendine iş bellemis haysiyet yoksununun biri. Rollden role koşar. Kendi yaptıklarını başkaları yapıyormuş sanıp iftira atar. En son ana avrat sovmustum ağzını acamadi sonra ban yedim yine sovecek diye bekliyor beni de derdi odostlar ignore atabilirsiniz birbirinize en güzel rahatlık. ne yaşadınız bilmiyorum ama kavga etmeyin
Erzurum'a iş aramaya geldım dışarda kaldım diyerek dılenmek konusunu açmıyorum hadı ıyı forumlarBu metin denen adam rollden role koşan kolpanin tekidir. Üç ayda bir kere roll açar oda sponsor kaynaklı. Forumun ölü yiyicilerinden. Yalan dolan işleri ayrı mesele git yaşıtlarınla oyna abisi be yorma
Olabilir çok kasmiyorlar astana da hücum yapınca çok kişi ile çıkıyor açık oyun var ama işte 10 dk sonra nasıl bir oyuna döner bilinmez çok gol çıkmış belirsiz kral atacaksan da kasa basma derimbasketbol takip etmiyorum yıllardır 2007-2014den sonra saldım basket takibini uzun yıllardır. partizan gelirse 2-1 oldu şu an astana macına 5.5 üst alasım var
Acmazsan adam değilsin. Bak acmazsan harbiden adam değilsin. Bana kanıt göster yemin ediyorum senden forumda konu açıp özür dileyecegim bana sadece kanıt göster. Ama gosteremezsen ne kadar yalancı ne kadar haysiyet yoksunu olduğunu cümle alem görecek. Şimdi bekliyorum gram adamsan kanıt sunErzurum'a il aramaya geldım dışarda kaldım diyerek dılenmek konusunu açmıyorum hadı ıyı forumlar
Senın anan avradın bacında vardır ben sövmem bıde çok büyük başarı gıbı küfür ettım dıyorsun burdan edersın yüz yüze gelsek cumle kuramassınYok dostum bu iğrenç bir adam. Yalandan iftira atmayı kendine iş bellemis haysiyet yoksununun biri. Rollden role koşar. Kendi yaptıklarını başkaları yapıyormuş sanıp iftira atar. En son ana avrat sovmustum ağzını acamadi sonra ban yedim yine sovecek diye bekliyor beni de derdi o
Sen adamlık konuşacak son kişisin o sesini kes kanıt sun. Bir insana iftira atmanın ne olduğunu bilmeyecek kadar aciz bir varlıksin bana demagoji yapma kanıt sun sunamiyorsan defol git kafa ütülemeSenın anan avradın bacında vardır ben sövmem bıde çok büyük başarı gıbı küfür ettım dıyorsun burdan edersın yüz yüze gelsek cumle kuramassın
senın 3 4 ay oncekı konuna gıdemem herkes bılıyor erzurum olayıını @yagolcuk kusura bakma reıs bu adama bırnın dur demesı gerekıyordu ıyı forumlarSen adamlık konuşacak son kişisin o sesini kes kanıt sun. Bir insana iftira atmanın ne olduğunu bilmeyecek kadar aciz bir varlıksin bana demagoji yapma kanıt sun sunamiyorsan defol git kafa ütüleme
Sen bu kadar karakter yoksunu bir amipsin metin. Adam olmadığını kanıtladığın için teşekkür ederim keyfim yerine geldi bak şimdi. Güle güle yalancı iftiracı metin gorusmemek dileğiylesenın 3 4 ay oncekı konuna gıdemem herkes bılıyor erzurum olayıını @yagolcuk kusura bakma reıs bu adama bırnın dur demesı gerekıyordu ıyı forumlar