Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling yagolcuk | Kasa=1k Hedef :50k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,986
8,897
113
Bu metin denen adam rollden role koşan kolpanin tekidir. Üç ayda bir kere roll açar oda sponsor kaynaklı. Forumun ölü yiyicilerinden. Yalan dolan işleri ayrı mesele :) git yaşıtlarınla oyna abisi be yorma

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,986
8,897
113
Neyse muhattap olmıcam tek ıstedıgım ben dedım kupon geldi demek ıcın insanların cebınden uzak dur herzaman yaptıgın şey
Senin Allah belanı versin la :) sen hayatımda gördüğüm en kasar adamsın. Sana diyorum ki kanıt göster sen bol keseden salliyorsun adam ol diyeceğim de çok zor senin için farkındayım defol metin ben sana on gömlek fazla gelirim

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,986
8,897
113
dostlar ignore atabilirsiniz birbirinize en güzel rahatlık. ne yaşadınız bilmiyorum ama kavga etmeyin
Yok dostum bu iğrenç bir adam. Yalandan iftira atmayı kendine iş bellemis haysiyet yoksununun biri. Rollden role koşar. Kendi yaptıklarını başkaları yapıyormuş sanıp iftira atar. En son ana avrat sovmustum ağzını acamadi sonra ban yedim yine sovecek diye bekliyor beni de derdi o :)

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,437
4,961
113
Bu metin denen adam rollden role koşan kolpanin tekidir. Üç ayda bir kere roll açar oda sponsor kaynaklı. Forumun ölü yiyicilerinden. Yalan dolan işleri ayrı mesele :) git yaşıtlarınla oyna abisi be yorma
Erzurum'a iş aramaya geldım dışarda kaldım diyerek dılenmek konusunu açmıyorum hadı ıyı forumlar

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,848
485
83
basketbol takip etmiyorum yıllardır 2007-2014den sonra saldım basket takibini uzun yıllardır. partizan gelirse 2-1 oldu şu an astana macına 5.5 üst alasım var
Olabilir çok kasmiyorlar astana da hücum yapınca çok kişi ile çıkıyor açık oyun var ama işte 10 dk sonra nasıl bir oyuna döner bilinmez çok gol çıkmış belirsiz kral atacaksan da kasa basma derim

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,986
8,897
113
Erzurum'a il aramaya geldım dışarda kaldım diyerek dılenmek konusunu açmıyorum hadı ıyı forumlar
Acmazsan adam değilsin. Bak acmazsan harbiden adam değilsin. Bana kanıt göster yemin ediyorum senden forumda konu açıp özür dileyecegim bana sadece kanıt göster. Ama gosteremezsen ne kadar yalancı ne kadar haysiyet yoksunu olduğunu cümle alem görecek. Şimdi bekliyorum gram adamsan kanıt sun

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,437
4,961
113
Yok dostum bu iğrenç bir adam. Yalandan iftira atmayı kendine iş bellemis haysiyet yoksununun biri. Rollden role koşar. Kendi yaptıklarını başkaları yapıyormuş sanıp iftira atar. En son ana avrat sovmustum ağzını acamadi sonra ban yedim yine sovecek diye bekliyor beni de derdi o :)
Senın anan avradın bacında vardır ben sövmem bıde çok büyük başarı gıbı küfür ettım dıyorsun burdan edersın yüz yüze gelsek cumle kuramassın

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,986
8,897
113
Senın anan avradın bacında vardır ben sövmem bıde çok büyük başarı gıbı küfür ettım dıyorsun burdan edersın yüz yüze gelsek cumle kuramassın
Sen adamlık konuşacak son kişisin o sesini kes kanıt sun. Bir insana iftira atmanın ne olduğunu bilmeyecek kadar aciz bir varlıksin bana demagoji yapma kanıt sun sunamiyorsan defol git kafa ütüleme

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,437
4,961
113
Sen adamlık konuşacak son kişisin o sesini kes kanıt sun. Bir insana iftira atmanın ne olduğunu bilmeyecek kadar aciz bir varlıksin bana demagoji yapma kanıt sun sunamiyorsan defol git kafa ütüleme
senın 3 4 ay oncekı konuna gıdemem herkes bılıyor erzurum olayıını @yagolcuk kusura bakma reıs bu adama bırnın dur demesı gerekıyordu ıyı forumlar

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,986
8,897
113
senın 3 4 ay oncekı konuna gıdemem herkes bılıyor erzurum olayıını @yagolcuk kusura bakma reıs bu adama bırnın dur demesı gerekıyordu ıyı forumlar
Sen bu kadar karakter yoksunu bir amipsin metin. Adam olmadığını kanıtladığın için teşekkür ederim keyfim yerine geldi bak şimdi. Güle güle yalancı iftiracı metin gorusmemek dileğiyle:)

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,532
8,415
113
evin kalecisi sadece 2.yarı 10 kurtarış yaptı 9.6 ile oynuyor reytinglerde :D bizi mi buldun lavuk bi sal

Adsız.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...