- 5,792
- 2,420
- 113
@Yamanbaba kasa var mı yoksa bitiryor musun. Baskete dönebilir misin takip etmesi daha zevkli oluyor da . Tavsiye değildir . Sadece takip etmesi daha eğlenceli ahaha
Kayıp bonusu talep ettim simdi7k nın kayıp bonusu var mı yoksa bonusla mı oynuyoruz zaten
Basket anlamam@Yamanbaba kasa var mı yoksa bitiryor musun. Baskete dönebilir misin takip etmesi daha zevkli oluyor da . Tavsiye değildir . Sadece takip etmesi daha eğlenceli ahaha
Kayıp bonusunun hedefi ne kadar olucakKayıp bonusu talep ettim simdi
Öyle yaptım olmadi hep bir yanına ufak sayıya girip durdu yan yan yan lanet olsunRulette bu saatlerde eğer kazanıyorsan ve krupiyer değiştiyse tam bi salak gibi düşünüp oynaman lazım. Hep buraya da atmaz artık dediğin yere atar topu paranı yer çünkü
İmmersive in huyunu iyi bilirim aga yıllardır oynarım. Duramadın seni de anlıyorum ben de duramıyorum geneldeÖyle yaptım olmadi hep bir yanına ufak sayıya girip durdu yan yan yan lanet olsun
Hadi bakalım bol şans dost vur parcala
Bol şanslar aga
Bol şans dost bu aralar şanslıyım takip ettim maçları sessiz sessiz getirecem gol oldukça burdayım
Almanya'dan dayım aradı diyenler vardı bi ara 😝😝Gold coast maçını izlicem sadece
Bu yerden tiyo falan mı geldi cevricegine dair