Kötü oldu ya 9 k ya kadar çıktık kasayı batirdik kupona kaldikUyusuna dost para var evli barkli adamsın kazanmisinda gece hala kupon yapiyon prensesle mi evlisin yoksa bizimi kopariyon
Rulet öyle maalesef atlasta sayı kuralı var biliyosundurKötü oldu ya 9 k ya kadar çıktık kasayı batirdik kupona kaldik
Zor dostum battım tek kupona kaldimHadi 14 bin geliyo
10 yapayım derken kasayı sıfırladın dimi
Ana paranla canlı rulette sayı kuralı mi var birde ?? Ben xlighting x veren rulet oynamıyorum ki ama auto ve canlı oynuyorum yinede varmı ?Rulet öyle maalesef atlasta sayı kuralı var biliyosundur
Ah be aga dedim sana onlar daha zor diyeZor dostum battım tek kupona kaldim
Nasıl battım agam yapmaZor dostum battım tek kupona kaldim
10 değil 14 yapmak için çabaladım 9k oldu aptal gibi kurpiyer değiştiğinde oynama kaç işte kurpiyer değişince kaybettirir o masa her zaman ondan önce ki kurpiyer verdi sağolsun kızı kaldırdılar masadan10 yapayım derken kasayı sıfırladın dimi
Zor olsaydı 9k olmazdı dost durup kacamadim daAh be aga dedim sana onlar daha zor diye
Sağlık olsun kupon gelirse devam maçlara gelmezse canımız sağolsunNasıl battım agam yapma
Var evet 17 olması lazım sor öğren vardı hep sayı kuralı ben bir ara hep orda oynuyordum ruletAna paranla canlı rulette sayı kuralı mi var birde ?? Ben xlighting x veren rulet oynamıyorum ki ama auto ve canlı oynuyorum yinede varmı ?
Bu saatler immersive in boktan saatleri keşke devam etmeseydin10 değil 14 yapmak için çabaladım 9k oldu aptal gibi kurpiyer değiştiğinde oynama kaç işte kurpiyer değişince kaybettirir o masa her zaman ondan önce ki kurpiyer verdi sağolsun kızı kaldırdılar masadan
Sayın kuralı koyan site sahtekarlık yapar her zaman ben asla sayı kuralı olan siteleri sevmem oynamam burda öyle birşey varsa asla oynamam dahaVar evet 17 olması lazım sor öğren vardı hep sayı kuralı ben bir ara hep orda oynuyordum rulet