Yahu diyorum ki 10 tl yollasam sonra internet bankaciligini arasam o hesaba ait kisinin telefin numarasini istrsrm mantiklimidir ? Cunku diger turlu o kisinin bilgisini alamiyorsun 3. Kisi olarakBir umut daha var yanlış gönderdiğin hesaba 1 lira transfer et yanlışlıkla gönderdim die açıklma kısmına numaranı yaz paranın iade edilmesini iste yoksa dava açacağını belirt belki korkar yollar
Deme yavO zaman geçmiş olsun hiç birşey hak edemezsin. Yaptığın çakallığın bedeli işte
Şansını dene ama cuzi miktarda yolla dediğim gibide yapabilirsin umutYahu diyorum ki 10 tl yollasam sonra internet bankaciligini arasam o hesaba ait kisinin telefin numarasini istrsrm mantiklimidir ? Cunku diger turlu o kisinin bilgisini alamiyorsun 3. Kisi olarak
La ne akıllısın ya Banka da hemen sana Cep numarasını verir , güldürme akşam akşamYahu diyorum ki 10 tl yollasam sonra internet bankaciligini arasam o hesaba ait kisinin telefin numarasini istrsrm mantiklimidir ? Cunku diger turlu o kisinin bilgisini alamiyorsun 3. Kisi olarak
Niye vermiyor nede olsa yanlislikla yapildi islem kisiye ulasmak istiyorum dava acmak icin ugrasmak istemiyorum desemdemi olmuyorLa ne akıllısın ya Banka da hemen sana Cep numarasını verir , güldürme akşam akşam