- 65,276
- 37,869
- 113
Iyi gecerl dostİyi geceler dost ben yatar
Iyi gecerl dostİyi geceler dost ben yatar
Bende inanmıyorum da bak kaçtı hemenNe gelmesi kardeşim ya iyimisin çökmüş senin parana geçmiş olsun
Aynen ama normal 30 snde 5 attigi da olur nba burasi bakalim ne olacakBirbucik dk da sayı atmadi gördünmu
Tesadüfen gördüm la geziyordum konuları da ayıp be kardeşim bu kadar mı insanlıktan çıktı bu insanlar aqKaan biz varken en fazla 1 kere adam carpar
Saglik olsun harbi kacti herhaldeBende inanmıyorum da bak kaçtı hemen
Maximim canını sıkanın canı olurum noldu agaTesadüfen gördüm la geziyordum konuları da ayıp be kardeşim bu kadar mı insanlıktan çıktı bu insanlar aq
Kaçsın gtune sksn 150 lirayıBende inanmıyorum da bak kaçtı hemen
Aynen öyle vallaKaçsın gtune sksn 150 lirayı
Adaaaam benim değil kanka arkadaşı çarpmış hıyarın biriMaximim canını sıkanın canı olurum noldu aga
Sorma yav 25k fast limiti dolmus bak senTesadüfen gördüm la geziyordum konuları da ayıp be kardeşim bu kadar mı insanlıktan çıktı bu insanlar aq
Kim o karakteri yoksulu ayıktırsana bana hemen agaAdaaaam benim değil kanka arkadaşı çarpmış hıyarın biri
3 unude butraya yaz dost hakkıdır hakka tapan milletimin istiklâlKupon gelirse 3 kişi 200 butgo bir özelden birisi iki ucuncuyude seçeriz
@kaan990 gel la buraya kaçma hıyar ağasıKim o karakteri yoksulu ayıktırsana bana hemen aga
Tek yeter 3luk faul maul olur bence bakalimBarem ortada 2 3 lige bakar
La adami dolandirmislar onada atsin puhahahah kaani yakalayan indirsin3 unude butraya yaz dost hakkıdır hakka tapan milletimin istiklâl