- 7,757
- 2,411
- 113
Oran 1.37
Dost o kaan beni de çarpti kaybolduKupon gelirse 3 kişi 200 butgo bir özelden birisi iki ucuncuyude seçeriz
Ulan iyiki ayiktik ayikmasak bu adamı bir daha dolandirirdiLa adami dolandirmislar onada atsin puhahahah kaani yakalayan indirsin
5Bu be kalan 8
Kaan muhabbeti ne maçı takip ediyorum okuyamadım fazla yorumları o arkdssa şans parası attik@kaan990 la avelmisin üçkuruş için burda karakterine konuşturuyon ayıptır olum ayık ol delikanlı adamı para bozarmı lan yok de aç kaldım de fazlasını gönderilir böyle üçkurusa 10 köfte muhabbeti yaparak şerefinden olursun
He ya yalan bitmez bunlardaUlan iyiki ayiktik ayikmasak bu adamı bir daha dolandirirdi
Digerine atmamis ayak yapiyorKaan muhabbeti ne maçı takip ediyorum okuyamadım fazla yorumları o arkdssa şans parası attik
Boşver onu 32 olduKaan muhabbeti ne maçı takip ediyorum okuyamadım fazla yorumları o arkdssa şans parası attik
Ben anlatayım özelden yazdı gönderdim diye sonra fast limitim dolmuş dedi dekont at deyince kaybolduKaan muhabbeti ne maçı takip ediyorum okuyamadım fazla yorumları o arkdssa şans parası attik
Hangi şeref be kanka 150 lira için ayıptır aq ya bu kadar da dusulmez ya hepimiz zor zamanlardan geçtik bizimde sigara alacak paramız olmadığı günler oldu ama kimsenin parasına göz dikmedik ayıptır ya@kaan990 la avelmisin üçkuruş için burda karakterine konuşturuyon ayıptır olum ayık ol delikanlı adamı para bozarmı lan yok de aç kaldım de fazlasını gönderilir böyle üçkurusa 10 köfte muhabbeti yaparak şerefinden olursun
Yoluna çıkmış avel milleti koparıyorKaan muhabbeti ne maçı takip ediyorum okuyamadım fazla yorumları o arkdssa şans parası attik