Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yatırımı Olmayanlar Neden Bunu Yapıyor ?

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Çokça merak ettiğim bir konu var.

Şimdi bildiğiniz üzere forumda sponsor firmalar etkinlik düzenliyor eyvallah katılıyoruz veya katılıyorsunuz anlamadığım bir şey var veya anlam veremediğim

Okuma yazmada mı sorununuz var yoksa bilerek mi yapıyorsunuz neden yapıyorsunuz oda bilinmeyen bir konu zaten arkadaşlar siteler diyor ki sitemize minimum 50 TL yatırım olan arkadaşlar bu etkinliğe katılabilir. Yatırımı olan veya yatırım yapacak olan arkadaşlar zaten katılsın.

Ama SON İŞLEM BONUS ve YATIRIMI OLMAYAN bazı beyni çalışmayan arkadaşlar niye katılıyor bu etkinliğe hem başkasının önüne geçmiş oluyor hemde ona çıksa bile zaten yararlanamiyor bu neyin kafası? Bunu bir kaç defadır görüyorum ve açıkçası bu arkadaşların okuduğunu anlamada sıkıntı yaşadığını düşünüyorum.

Etkinlikten 20 kişi yararlanacak 10 kişinin yatırımı yok boşu boşuna milletin önüne geçiyorlar.

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Ben hepsini okudum ama bahsettiğin kitle inan ki bu yazıyı okumaz . Çünkü okumadıklari için katılıyordur :)
Özellikle belirli bir kitle var bu konuda hiç önemli değil 5 TL verilsin 10 TL verilsin orada günlerce yatırım yapmış adam var anlamsız şekilde siteye sadece üye olan adam katılmaya çalışıyor ya zaten alamayacak bu neyin kafası anlamıyorum boşu boşuna milletin önüne atıyorlar kendilerini

cahit202020

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
127
70
28
Özellikle belirli bir kitle var bu konuda hiç önemli değil 5 TL verilsin 10 TL verilsin orada günlerce yatırım yapmış adam var anlamsız şekilde siteye sadece üye olan adam katılmaya çalışıyor ya zaten alamayacak bu neyin kafası anlamıyorum boşu boşuna milletin önüne atıyorlar kendilerini
Etkinlik varmış diye giriyordur heyecanlı heyecanlı okumadan iş yapıyordur . :)

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
Burda bi etkinlikte 4 kişiye 50 tl açılmıştı son işlem yatırımlı 10 kişi katılmıştı. Çıkan 4 kişide son işlem yatırım değildi :) boşa hakkımız gitti yani. Dediğin gibi okumayan kişi olduğu gibi arada cakmazlarsa alırim freebet kafasında olanda var. Kimse kontrol etmiyorda, bi akıllı onlar sanki

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Burda bi etkinlikte 4 kişiye 50 tl açılmıştı son işlem yatırımlı 10 kişi katılmıştı. Çıkan 4 kişide son işlem yatırım değildi :) boşa hakkımız gitti yani. Dediğin gibi okumayan kişi olduğu gibi arada cakmazlarsa alırim freebet kafasında olanda var. Kimse kontrol etmiyorda, bi akıllı onlar sanki
Değişik bir kitle var valla :) bence bilerek yapıyorlar.

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
bazı arkadaşların ruh hastası olduğunu düşünüyorum ben kusura bakmasınlar ama...

anpanman0001

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,709
419
83

Şimdi bildiğiniz üzere forumda sponsor firmalar etkinlik düzenliyor eyvallah katılıyoruz veya katılıyorsunuz anlamadığım bir şey var veya anlam veremediğim

Okuma yazmada mı sorununuz var yoksa bilerek mi yapıyorsunuz neden yapıyorsunuz oda bilinmeyen bir konu zaten arkadaşlar siteler diyor ki sitemize minimum 50 TL yatırım olan arkadaşlar bu etkinliğe katılabilir. Yatırımı olan veya yatırım yapacak olan arkadaşlar zaten katılsın.

Ama SON İŞLEM BONUS ve YATIRIMI OLMAYAN bazı beyni çalışmayan arkadaşlar niye katılıyor bu etkinliğe hem başkasının önüne geçmiş oluyor hemde ona çıksa bile zaten yararlanamiyor bu neyin kafası? Bunu bir kaç defadır görüyorum ve açıkçası bu arkadaşların okuduğunu anlamada sıkıntı yaşadığını düşünüyorum.

Etkinlikten 20 kişi yararlanacak 10 kişinin yatırımı yok boşu boşuna milletin önüne geçiyorlar.

Doğru. Katılıyorum.

Uaydin07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,319
304
83
Aslında böyle şeylerde adminlerimiz yedekte çekmesi lazım en azından bunun önüne geçilir ve ekleme rahatlıkla olur
@Shellac

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Aslında böyle şeylerde adminlerimiz yedekte çekmesi lazım en azından bunun önüne geçilir ve ekleme rahatlıkla olur
@Shellac
Yedek değilde sonuç olarak bu şartları sağlamayanlar dahil edilmese çok daha güzel olabilir. Binevi buda yedek gibi oluyor ama bu tür insanlar yüzünden etkinlik boşa çıkmış oluyor

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,858
113
Belki gözden kaçar eklerler diye düşünüyorlar herhalde baska bişey aklıma gelmiyor :d

qamarolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,067
993
113
beyler konu disi ama boombette instagram twitter takip edip wpden foto atinca 20 pragmatic spin ekliyorlar bedava bugune ozel detalar telegraminda var
t.me/boombet_official

Sabroza

Yeni üye
Yeni Üye
2
1
3
MAdem bu kadar taktın bu konuya yalandan yere bu konuya sinirleniyorum gibi yapıp bu açıklamayı yaparak daha az kişiye para vermenin mutluluğunu yaşayacağına deki yatırımı olmayanlar kalmayana kadar ilk 20 kişiye verilecektir de. Boş siyaset yapma

Sabroza

Yeni üye
Yeni Üye
2
1
3

MAdem bu kadar taktın bu konuya yalandan yere bu konuya sinirleniyorum gibi yapıp bu açıklamayı yaparak daha az kişiye para vermenin mutluluğunu yaşayacağına deki yatırımı olmayanlar kalmayana kadar ilk 20 kişiye verilecektir de. Boş siyaset yapma