- 1,777
- 1,031
- 113
Merhaba arkadaşlar Vodafone dan bir hattım icralık. Turkcell kullanıyordum ödeyemedim kapandı. Yeni faturasız veya faturalı hat alabilir miyim bilgisi olan faturalı vermiyorlar sordum
Faturasızda Bimcell den başkasından alamazsın kırmızı çizgi çekmşşyir Vodafone Turkcel de görüp oda vermez sadece Bimcell verir, aynısını yaşadım şuan hattım Bimcell ve inanılmaz çekiyorMerhaba arkadaşlar Vodafone dan bir hattım icralık. Turkcell kullanıyordum ödeyemedim kapandı. Yeni faturasız veya faturalı hat alabilir miyim bilgisi olan faturalı vermiyorlar sordum
BİM’den mi alınıyorFaturasızda Bimcell den başkasından alamazsın kırmızı çizgi çekmşşyir Vodafone Turkcel de görüp oda vermez sadece Bimcell verir, aynısını yaşadım şuan hattım Bimcell ve inanılmaz çekiyor
kimlik fotokopini al bime git başka yerde satmazlarBİM’den mi alınıyor
Evet dostum 30 GB ilk ay bonus var 350 civarı birşey hattına ilk girişte 750 Dk 750 SMS 5 GB verir ve 30 GB bonus eklerBİM’den mi alınıyor
Hemen açılıyor mu ?Evet dostum 30 GB ilk ay bonus var 350 civarı birşey hattına ilk girişte 750 Dk 750 SMS 5 GB verir ve 30 GB bonus ekler
24 saat içinde erken gidersen akşam 5 e kadar aktif hemen gidersenHemen açılıyor mu ?
Tamamdır reis çok sağol24 saat içinde erken gidersen akşam 5 e kadar aktif hemen gidersen
Şimdi çık 1-2 saat sonra aktif olurHemen açılıyor mu ?
Sen sağol hayırlı olsun yeni hattınTamamdır reis çok sağol
Eyvallah reisSen sağol hayırlı olsun yeni hattın
Benimde öyleydi gittim aldım hende faturalı sana nasıl vermedilerMerhaba arkadaşlar Vodafone dan bir hattım icralık. Turkcell kullanıyordum ödeyemedim kapandı. Yeni faturasız veya faturalı hat alabilir miyim bilgisi olan faturalı vermiyorlar sordum
Vodafoneda 5 faturalı hat borcundan kapalı 30-35 k en son borç vardı Turkcell 4-5k civarı faturalı hat telekomsa o civar bişey faturalı hatlardan icralık oldu alayı faturasız hat açtım yıllardır kullanıyorumMerhaba arkadaşlar Vodafone dan bir hattım icralık. Turkcell kullanıyordum ödeyemedim kapandı. Yeni faturasız veya faturalı hat alabilir miyim bilgisi olan faturalı vermiyorlar sordum
Faturasız hattı kim diyor icralık olan alamaz diye yıllardır 3 operatöre de icralık borcum var hepsinden de istediğim zaman faturasız hat alıyorum faturalı vermezler sadeceFaturasızda Bimcell den başkasından alamazsın kırmızı çizgi çekmşşyir Vodafone Turkcel de görüp oda vermez sadece Bimcell verir, aynısını yaşadım şuan hattım Bimcell ve inanılmaz çekiyor
Bim aldım 370 TL reis. Diğerlerine bakmadım korkudan 😂Vodafoneda 5 faturalı hat borcundan kapalı 30-35 k en son borç vardı Turkcell 4-5k civarı faturalı hat telekomsa o civar bişey faturalı hatlardan icralık oldu alayı faturasız hat açtım yıllardır kullanıyorum
Aynen faturalı vermediFaturasız hattı kim diyor icralık olan alamaz diye yıllardır 3 operatöre de icralık borcum var hepsinden de istediğim zaman faturasız hat alıyorum faturalı vermezler sadece
Bimcel nedir la yıl olmuş 2024Bim aldım 370 TL reis. Diğerlerine bakmadım korkudan 😂
En son ne zaman aldın Hocam ?Faturasız hattı kim diyor icralık olan alamaz diye yıllardır 3 operatöre de icralık borcum var hepsinden de istediğim zaman faturasız hat alıyorum faturalı vermezler sadece