Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Koza Alış Veriş Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,593
1,486
113
Bozmayın beyler aptal olmayın kış geldi gidin çeket bot alın

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,027
916
113
Benden size tavsiye parayi almadan sakın siparis vermeyin şikayet hakkınızda bulunmaz fakat karşı taraf parayı ödeyip de siparişi teslim etmez seniz para yollayan kişinin şikayet hakkı olur

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,901
684
113
Bozmayın kendinize iyilik yapın ha illa kulllancam diyorsanız ihtiyacınız olan bir kaç eşya alıp taksit taksit kolayca ödeyin

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,757
5,043
113
Kefil istendiği halde onaylanan varmı soylu avm de

barant212

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
27
28
10 bin yenikozada limitim var nakit lazim ne yapabilirim

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
2,230
113
Her şehirde mağazası var zaten oradanda alabilirsiniz illaki uygulamaya gerek yok yanlız tam soysuzlardir haberiniz olsun piyasanın en orospu evladı hukuk büroları var bir arkadaşımı zor aldım ellerinden
İş hukuka gelirse alayı öyle

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,300
3,772
113
Kayıttan sonra kimlik ön yüzü, selfie fotoğrafı yolladım ve birde TC kimlik numaramı verdim. Şimdi kozadan sipariş oluşturdum 10 taksitli şekilde ödemem gözüküyor şuanda bile ödeme sistemi açılmış durumda bu kadar kolay mı taksitli şekilde bir ürün almak onu anlamadım

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
616
241
43
Kayıttan sonra kimlik ön yüzü, selfie fotoğrafı yolladım ve birde TC kimlik numaramı verdim. Şimdi kozadan sipariş oluşturdum 10 taksitli şekilde ödemem gözüküyor şuanda bile ödeme sistemi açılmış durumda bu kadar kolay mı taksitli şekilde bir ürün almak onu anlamadım
Sipariş verince belli olur yuzde 20 bozum aktif

joafelix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
871
141
43
İcralık olana veriyor. Mu beyler limiti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...