- 21,004
- 8,402
- 113
Bol şanslar
Yılmazım bol şans diliyorum ben ilkkanEkli dosyayı görüntüle 683636
hedefe ulaşırsak 6 arkadaşa 500 olarak ulaşırız 3 4 adımda biter umarım
Betparibu 5 dk cekimBol şanslar dilerim 🙏
Tebrikler dostum dağıtım var diye haber aldım liste hazırBol şanslar
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 683636
hedefe ulaşırsak 6 arkadaşa 500 olarak ulaşırız 3 4 adımda biter umarım
Kime fix atıyoruz dostTebrikler dostum dağıtım var diye haber aldım liste hazır
Dost baban nasıl olduBol şanslar
@Muroo1988 atKime fix atıyoruz dost
Bana atın kolleksiyon yapıyorumKime fix atıyoruz dost
Roll sonlanmadan yangın yeri yapcan burayı dur 🤣Tebrikler dostum dağıtım var diye haber aldım liste hazır
Allah aşkına cuma günü benim sinirlerimi bozma arkadaşım burası çekim paylaş yerimi onura geçtim bana neden cevap olarak veriyorsun 🤔Lütfen dikkat eder misin🙏👍Betparibu 5 dk cekim
Hahhaha en sevdiğimden kaos kaos kaosRoll sonlanmadan yangın yeri yapcan burayı dur 🤣
Bugün cuma mi ya zaman ne çabuk geciyorAllah aşkına cuma günü benim sinirlerimi bozma arkadaşım burası çekim paylaş yerimi onura geçtim bana neden cevap olarak veriyorsun 🤔Lütfen dikkat eder misin🙏👍
kasa ata ata gidecem şans yaver giderse akşam 5 gibi biterBen sigara paramız çıksın diyorum @yilmaz1111 kardeşimiz halden anlamış gece bitecek rol yapmış gece paramız olurdu zaten dost
Aynen 👍🙏Bugün cuma mi ya zaman ne çabuk geciyor
Oley yuppi şurada 7 saat sigarasız kalacağız altı üstükasa ata ata gidecem şans yaver giderse akşam 5 gibi biter
kasa ata ata gidecem şans yaver giderse akşam 5 gibi biter
Ben maç başlayana kadar schindlerin listesini izlemeye gidiyorum 🤣 liste yapmanın inceliklerini ogrenicemHahhaha en sevdiğimden kaos kaos kaos
Babam iyidir dost da babam ne alâkaDost baban nasıl oldu