Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ynsks01 / Kasa 4300 Hedef 7K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
bursa rahatladı 10 fark

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,754
8,672
113
Teli şarja takayım biraz,bursa rahatken,gelirim birazdan 😁

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Bursa bazen çirkefe yatıyor öyle olmasa son maça 6 K alırız küsüratı dağıtırım dediğim gibi burda 2-3 kişi var zaten onlara
Burda dağıtmak yasak kafana göre beğenenlerden adminin çekmesi lazım ban yersin @Shellac dan böyle muhabbetlerde dikkat et

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Burda dağıtmak yasak kafana göre beğenenlerden adminin çekmesi lazım ban yersin @Shellac dan böyle muhabbetlerde dikkat et
Burda amaç ne kardeşim yani onu anlamadım ben başarısız oldum sonra kayıpla devam ettim vs. Sonuçta istediğim kişiye atabilirim ki ben şahıs vermedim şuna buna atarım gibisinden boş kelime yapma burda gelip surda arkadaşlarla maç talipliylruz Eyyam yapma gelip

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Burda amaç ne kardeşim yani onu anlamadım ben başarısız oldum sonra kayıpla devam ettim vs. Sonuçta istediğim kişiye atabilirim ki ben şahıs vermedim şuna buna atarım gibisinden boş kelime yapma burda gelip surda arkadaşlarla maç talipliylruz Eyyam yapma gelip
Kardeşim adam konu açtı geçen uyardım ben sadece konularda para muhabbeti geçmesi yasak @Shellac

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,926
159,906
113
doğrudur dostum
özelden iletişime geçebilirsin
konuda para muhabbeti konuşulmasın
isim geçmesin
özelden ulaşırsın
bol şanslar

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,754
8,672
113
84-63 rahat rahat gelmesi ne güzel, akşam ki de kurusa böyle stressiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...