- 15,754
- 8,672
- 113
Şimdi Finlandiya basketten. BC Nokia - ktp kotka MS 1, kaçırma
Akşama bi basket de benim var bu sefer oynucam senin ki ne kombin ayaeızBi gol daha olsun,tekli hazır 🤩
Tamam knka kuponu atta takip edek,bu sefer kara geçilcek insallahAkşama bi basket de benim var bu sefer oynucam senin ki ne kombin ayaeız
Hemen gelmis la tbekler.cek parayi orda oynama borcunu ode kalan 2 k kusurle lens parasi kovala 😉Akşama bi basket de benim var bu sefer oynucam senin ki ne kombin ayaeız
2 bini bize atsın gözler fal taşı olur gerek kalmaz abiHemen gelmis la tbekler.cek parayi orda oynama borcunu ode kalan 2 k kusurle lens parasi kovala 😉
Knka dediğine baktım ama zor duruyorTamam knka kuponu atta takip edek,bu sefer kara geçilcek insallah
mantıklı oynaKnka dediğine baktım ama zor duruyor
La 2 3 mac bul 4 5 oran cikiyor zaten.1.500 bas 7 k al.kalan paranda kasada dursun bunu kaynedersen onunla dvm edersinKnka dediğine baktım ama zor duruyor
fener banko üst7 die kazandıran bir takım var bana şanslı gelen ona oynucam bankom. Bi tane daha lazm
Dep handikapına ne diyon reis 8 filanfener banko üst
Valla kanka begenmiyon sonra strese giriyon,bas takip bile etme 😅Knka dediğine baktım ama zor duruyor
Adam hakli.donunu bas mac bitince git 2 don alValla kanka begenmiyon sonra strese giriyon,bas takip bile etme 😅