- 3,292
- 1,631
- 113
Yonetim bazında
Dost yasal yollarla kısa sürede gitmek istiyosan doğuya yonelecen batı ve Avrupa işi dediğim gibi biraz daha zorYasal yoldan gitmek istiyorum kanka 😂
Peki nasıl iş bulurum bir fikrin var miDost yasal yollarla kısa sürede gitmek istiyosan doğuya yonelecen batı ve Avrupa işi dediğim gibi biraz daha zor
Saatlik ücretler düşmüş diye duydum ama en kotu 2 binin üzerinde maaşlar
Dostum yasal yollarla zor. Gemiyle konteynerler le falan gidip afganların ve arapların burda yaptığını orda yapcan. Yasal yollarla imkansıza yakın.Peki nasıl iş bulurum bir fikrin var mi
hahahaahYılmazlar İnşaat yaz google israile işçi alımı yapıyor 2800 dolar maaş max 5 sene çalışabiliyosun , bildiğin amele olarak başvur ama
Bak bu olur işte. Yunanistan a gittin mi tamam😂Gel edirneye Meriç nehri üzerinden Yunanistan'a geç
Dost Rus ambargosu olmasaydı Rusya için yardımcı olurdum fakat diğer ülkeler için internetten şirketleri arasti sadece pasaport çıkartıyorum gerisini firmalar ayarlıyor yasal yani kaça vs değil emin ol az kafa Yörsan internetden bulursun çoğu firma köklü ve global oluyor mağdur etmezlerPeki nasıl iş bulurum bir fikrin var mi
Anladım kanka da önereceğin bir kaç site veya firma var mı deneyimli olduğun için bı yardımcı olsanDost Rus ambargosu olmasaydı Rusya için yardımcı olurdum fakat diğer ülkeler için internetten şirketleri arasti sadece pasaport çıkartıyorum gerisini firmalar ayarlıyor yasal yani kaça vs değil emin ol az kafa Yörsan internetden bulursun çoğu firma köklü ve global oluyor mağdur etmezler
Dost site oneremem bildiğim site yok direk googleden taratabilirsin yurt dışında iş yapan firmalar diye inşaat sektörü iyi bir yolAnladım kanka da önereceğin bir kaç site veya firma var mı deneyimli olduğun için bı yardımcı olsan