- 1,111
- 474
- 83
Beyler 3 4 gundur yutkunma zorlugu yasıyorum saglık ocağında doktor bakdı antibiyotik yazmadı sizce neden yazmamıs olabılır varmı basına gelen boyle bişey yutkunurken bogazım ağrıyor
Yutkunma zorlugu varmıbende 1 aydır oksurup duruyorum gecmedı gıttı
Mevsimsel değişiklik kışa girdik enfeksiyon başlangıcı olabilir geçmez ise hastaneye gidinBeyler 3 4 gundur yutkunma zorlugu yasıyorum saglık ocağında doktor bakdı antibiyotik yazmadı sizce neden yazmamıs olabılır varmı basına gelen boyle bişey yutkunurken bogazım ağrıyor
Sizce gecermı cevremde 2 kuzenimde hasta olmuş grip felanMevsimsel değişiklik kışa girdik enfeksiyon başlangıcı olabilir geçmez ise hastaneye gidin
öksürüğe dönüştürebilir. geçmiş olsunSizce gecermı cevremde 2 kuzenimde hasta olmuş grip felan
Sıcak süt iç 2 güne bir şeyin kalmazBeyler 3 4 gundur yutkunma zorlugu yasıyorum saglık ocağında doktor bakdı antibiyotik yazmadı sizce neden yazmamıs olabılır varmı basına gelen boyle bişey yutkunurken bogazım ağrıyor
yok balkam var oksuruk var acayıp oksuruk ama cıgerlerım acıyorYutkunma zorlugu varmı
Onceden oldu aynısı gecmısdıKulak burun boğaz doktoru yoktur bence aramızda sen o bölüme bi git. Geniz akıntısı, grip, sinüzit vs vs sebepleri olabilir daha kötüsü de olabilir ki olmaz umarım. Geçmiş olsun
sıcak seyler ıc duzelır bence soguk bısı yedıysen olabılırBeyler 3 4 gundur yutkunma zorlugu yasıyorum saglık ocağında doktor bakdı antibiyotik yazmadı sizce neden yazmamıs olabılır varmı basına gelen boyle bişey yutkunurken bogazım ağrıyor
klasik mevsimsel hastalık kardesm.. veya sigara, soğuk su içerken, birşey yerken boğazına birşey tırmalamıştır ondandır.. büyütelecek şey değil. bende hep olur arada.. geçmiş olsunBeyler 3 4 gundur yutkunma zorlugu yasıyorum saglık ocağında doktor bakdı antibiyotik yazmadı sizce neden yazmamıs olabılır varmı basına gelen boyle bişey yutkunurken bogazım ağrıyor
Sen bu cevabı vermişsin birde beğeni almışsın konuyu acandan daha ne diyeyimklasik mevsimsel hastalık kardesm.. veya sigara, soğuk su içerken, birşey yerken boğazına birşey tırmalamıştır ondandır.. büyütelecek şey değil. bende hep olur arada.. geçmiş olsun
Dil altı bez gibi bişey var o iyi geliyor diye biliyorumBeyler 3 4 gundur yutkunma zorlugu yasıyorum saglık ocağında doktor bakdı antibiyotik yazmadı sizce neden yazmamıs olabılır varmı basına gelen boyle bişey yutkunurken bogazım ağrıyor