Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yutkunma Zorluğu

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,111
474
83
Beyler 3 4 gundur yutkunma zorlugu yasıyorum saglık ocağında doktor bakdı antibiyotik yazmadı sizce neden yazmamıs olabılır varmı basına gelen boyle bişey yutkunurken bogazım ağrıyor

Explosen16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,579
4,944
113
bende 1 aydır oksurup duruyorum gecmedı gıttı

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,307
3,776
113
Beyler 3 4 gundur yutkunma zorlugu yasıyorum saglık ocağında doktor bakdı antibiyotik yazmadı sizce neden yazmamıs olabılır varmı basına gelen boyle bişey yutkunurken bogazım ağrıyor
Mevsimsel değişiklik kışa girdik enfeksiyon başlangıcı olabilir geçmez ise hastaneye gidin

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,974
113
Kulak burun boğaz doktoru yoktur bence aramızda sen o bölüme bi git. Geniz akıntısı, grip, sinüzit vs vs sebepleri olabilir daha kötüsü de olabilir ki olmaz umarım. Geçmiş olsun

Explosen16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,579
4,944
113
sıcak seyler ıc duzelır bence soguk bısı yedıysen olabılır

reddragon20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,128
341
83
Boğaz Ağrısında nane, zencefil, papatya, ekinezya, ıhlamur ve hatmi gibi bitki çayları

Ahkaf

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
819
581
93
klasik mevsimsel hastalık kardesm.. veya sigara, soğuk su içerken, birşey yerken boğazına birşey tırmalamıştır ondandır.. büyütelecek şey değil. bende hep olur arada.. geçmiş olsun

ersinyrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
380
147
43
Ya şu açılmış konuya cevap verenlere hayret ile bakıyorum adam evham yapmış hastalık hastası olmuş konuyu yazarken de öyle bir yazmış ki dünyada tek olan virüse yakalnmis gibi yazmış hiç mi hasta olmamış böyle bir konuda da sohbet açılmış ya daha neler göreceğiz bakalım...!

ersinyrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
380
147
43
klasik mevsimsel hastalık kardesm.. veya sigara, soğuk su içerken, birşey yerken boğazına birşey tırmalamıştır ondandır.. büyütelecek şey değil. bende hep olur arada.. geçmiş olsun
Sen bu cevabı vermişsin birde beğeni almışsın konuyu acandan daha ne diyeyim