- 868
- 282
- 63
kimlik isteniyormuş beyler yatırım yapmayın
Cumali Bey Belgelerinizi Hangi mail adresimize gönderdiniz ÖgrenebilirmiyimArkadaşlar site yeni ama ben canlı ile görüştüm katı kuralları var ve çok fazla yüklenme var iyi niyetli oldukları kesin ilk etap da kimlik vs istediler diye kızdım ama kurallarida var hata bende biraz sabırlı olun sorunlar çözülecektir
zingacıgım her cekim için kimlik onayımı istiyorsunuz bendemi yollucamCumali Bey Belgelerinizi Hangi mail adresimize gönderdiniz Ögrenebilirmiyim
Siteye Kayıt aşamasında Bilgilerinizi eksiksiz ve hatasız doldurmanız durumunda herhangi bir talep'de bulunulmuyorkimlikmi yolluyoz siteye cekim için ?
Çekim talebi verebilirsiniz Cumali BeyDostlar yazımı okuyun kimlik onay olmadan çekim yapamazsınız ben kuralları okumadım okusaydım asla yatırım yapmazdım eğer kimlik beyan etmek istemiyorsanız almayın ve oynamayın ilk defa bir siteye kimlik Bilgisi verdim onu da çok merakettim bakalım nasıl site ödeme yapacakmı veya kaç saat de kaç günde ödeyecek
Ben eksiksiz doldurdum ama istendiSiteye Kayıt aşamasında Bilgilerinizi eksiksiz ve hatasız doldurmanız durumunda herhangi bir talep'de bulunulmuyor
İşleminizi ögrenebilirmiyim
Spor için freebet lutfenİşleminizi ögrenebilirmiyim
Benim hepsi doğru ama çekim için isteniyor @zingabetSiteye kayıt olurken istenilen bilgiler hatasız ve doğru birşekilde doldurmanız durumunda belge talep edilmemekte.
Verdim az önce ancak yine kimlik onay yazısı çıktıÇekim talebi verebilirsiniz Cumali Bey
Tekrar denermisiniz Rica etsemBenim hepsi doğru ama çekim için isteniyor @zingabet
Verdim az önce ancak yine kimlik onay yazısı çıktı