- 1,150
- 181
- 63
bilemiyorum vallaBenim mobil bankacılık yokki ustam demin baktım 3000 yazıyordu çıktım tekrar bakayım dedim şimdide başvurunuz bulunmamaktadır diyor anlamadım hiç bisi
bilemiyorum vallaBenim mobil bankacılık yokki ustam demin baktım 3000 yazıyordu çıktım tekrar bakayım dedim şimdide başvurunuz bulunmamaktadır diyor anlamadım hiç bisi
TEKRAR DENE 15 DK SONRABenim mobil bankacılık yokki ustam demin baktım 3000 yazıyordu çıktım tekrar bakayım dedim şimdide başvurunuz bulunmamaktadır diyor anlamadım hiç bisi
Benim 1 kuruş borcum da yok yani çok şükür evliyim 3000 az cikmisbilemiyorum valla
Tamam deneyeceğimTEKRAR DENE 15 DK SONRA
Nisan 13 ten once bu islemi yapmis gorunuyorlar buda mantiken yarin sonuclancak gibi duruyor ama kesin bilmiyoruz tabiBeyler baktım şimdi ben 5k istemiştim 3 e çekmişler ve değerlendirmede yazıyor ilk taksit tarihi 13 ü gösteriyor onaylanmış mıdır?
Yukarda dedigim gbi cuma gunu ilk onaylar baslamadan kisilerin limitlerini dusurduler ve dusurduklerinin hemen hemen.hepsi almis benim hic dusmemisti bu linkten bakinca benimde dustu bekliyecegiz5 k dan 3k ya düştü onaylanır mı? Değerlendirmede yazıyor ilk taksit tarihinde 13/11 gösteriyor
REİS BENCE BUGÜNÜ BAZ ALARAKDAN O TARİHİ VERMİŞ BNM DÜŞÜNCEMNisan 13 ten once bu islemi yapmis gorunuyorlar buda mantiken yarin sonuclancak gibi duruyor ama kesin bilmiyoruz tabi
Nerden baktin ben sms attım yardım lütfenBeyler vakifbank 3000 TL onaylandı hesabım yok bankaya gitmeden bay yapamaz miyim
Nereden baktinVakıf hesabım yok benim de sicilim bozuktu bankalara borcum yok ama cektik sonuçlanan varmi
İNŞALLAH AMA BENDE MİKTAR DEĞİŞMEMİŞ Kİ 10000 DEĞERLENDİRME YAZIYORBenim düşüncem de bugün belli olmuş yani miktar degisebilir yine ama kesin olarak bize kredi cikmis
KESİNLİKLE BANKAYA GİTMEN LAZIM BAŞKA ÇARE YOK KARDEŞİMBEYLER Vakıfbank 3 k onaylandı ama hesabım yok nasıl yapabilirim bankaya gitmeden?
TskrlerKESİNLİKLE BANKAYA GİTMEN LAZIM BAŞKA ÇARE YOK KARDEŞİM
Bana sms geldi başkaNerden baktin ben sms attım yardım lütfen
Tekrar netden basvurayimmi