- 6,808
- 3,116
- 113
YA ŞUNU MERAK ETTİM ACABA ZİRAATTEN ŞİMDİ BİRİ BAŞVURSA ONDADAMI 13/11/2020 YAZACAK ACABA İLK ÖDEME ÇOK MERAK ETTİM EĞER FARKLI YAZARSA BENCE HEPİMİZKİ ONAYLANDI
ZİRAATTEN BAŞVUR ŞİMDİ VOLKANIN VERDİĞİ LİNKE TIKLA SONRA DURUMA BAK Bİ NE DİYECEKYardimmm lütfen
Farktmez kardesim hangisine hesabin varsa ona basvur sms yada net farki yokZiraatten sms mi atayım yoksa netden başvuru mu hangisi sizce daha hızlı olir
Onaylandiysa kardesim senin rahatca uyu ilk musaitlikte subeye git halllet dert etme bunu yaniMüşteri hizmetlerini arıyorum 1 saat bekledim ulaşamadım ulassadydim bı hesap acicam
4 gün önce sms attım cevap yok nasıl ogrenirim sonucunu vakifbankNe yardimi istiosun kardes
Üzücü tarafi hicbirinde hesabim yok kahretsinFarktmez kardesim hangisine hesabin varsa ona basvur sms yada net farki yok
REİS ACABA ŞİMDİ BİRİ ZİRAATTE BAŞVURSA ONDADAMI 13-11-2020 YAZACAK İLK ÖDEME TARİHİ MERAK ETTİM EĞER FARKLI YAZARSA BENCE BİZİMKİLER ONAYLANDI OZAMAN BİDE BÖYLE DÜŞÜNELİMOnaylandiysa kardesim senin rahatca uyu ilk musaitlikte subeye git halllet dert etme bunu yani
BNMDE ZİRAATTE YOK AMA BAŞVURDUM VOLKANIN LİNKİNDENDE TAKİP EDİYORUM Bİ BAŞVUR NETTEN 5 DKÜzücü tarafi hicbirinde hesabim yok kahretsin
Başvurmak da sorun yok onay kodu diyor ne demek buBNMDE ZİRAATTE YOK AMA BAŞVURDUM VOLKANIN LİNKİNDENDE TAKİP EDİYORUM Bİ BAŞVUR NETTEN 5 DK
Hibirnde hesabin yoksa ziraat icin link var ayrica halkban icinde var ama vakifbanki ben goremedim beklemek en iyisiVakifbank aradım sms sonucu size mesaj yoluyla bilgi verilecektir dedi
Link ziraat atarmisinHibirnde hesabin yoksa ziraat icin link var ayrica halkban icinde var ama vakifbanki ben goremedim beklemek en iyisi
O tarihe takilma kardesim otomatik atiyor olabilirler yada bakiyeyi dusurup sozlesmeyi onaya sunmus olabilirler eger boyleyse olumlu yazmasi an meselesiREİS ACABA ŞİMDİ BİRİ ZİRAATTE BAŞVURSA ONDADAMI 13-11-2020 YAZACAK İLK ÖDEME TARİHİ MERAK ETTİM EĞER FARKLI YAZARSA BENCE BİZİMKİLER ONAYLANDI OZAMAN BİDE BÖYLE DÜŞÜNELİM
sms sonucu ancak teline gelince öğrenirsin sms onayıda telefona gelen kodu istediği yere gireceksinVakıfbank sms sonucu nereden öğrenirim eğer 2500 onaylanırsa söz iki kisi 50 ödül
bilmiyorum bende böyle düşüdüm bian inşallah yarın sonuçlanacak gibi yüzde 90 tarih attıklarına göreO tarihe takilma kardesim otomatik atiyor olabilirler yada bakiyeyi dusurup sozlesmeyi onaya sunmus olabilirler eger boyleyse olumlu yazmasi an meselesi
1.sayfaya gdersen link ordaLink ziraat atarmisin
bizde bilmiyoruz bi bilsek zaten sen bi başvur bakalım bide volkanın linke tıkla sonra ne diyecekZiraatten başvuru sonuçlar kaç gün bulur