Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat Ek Hesap Vermiyor

alibali456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
939
93
Arkadaşlar yeni işe başladım aylık kazancım 100 bin ziraatten maaşımı alıyorum ama şöyle bir duroum var kredi puanım 980 ödemeler düzensiz ve çok başvuru yapmışım ziraat ek hesap açmıyor kredi kartı yükseltmşyot toplam 50 k kredi kartım var işe yeni başladım başka bankaya gitsem çıkar mı

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,095
37,784
113
Arkadaşlar yeni işe başladım aylık kazancım 100 bin ziraatten maaşımı alıyorum ama şöyle bir duroum var kredi puanım 980 ödemeler düzensiz ve çok başvuru yapmışım ziraat ek hesap açmıyor kredi kartı yükseltmşyot toplam 50 k kredi kartım var işe yeni başladım başka bankaya gitsem çıkar mı
100k aliyosan kullanmasanda olur gibi dostt

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
681
113
Maaş bordronla beraber şubeye gidip imza atarsan açarlar dost

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,265
8,121
113
Gittim başvurun çok ve kredi notun düşük dedi
bu sebepten dedilerse 3 ay düzenli maaşın yatsın hepsi düzelir. 90 gün diye biliyorum sonradan 6ay falan olmadıysa. yani sen 3 maaş aldın mı banka gelip kendisi arayacak seni kredi verelim abime diye :D

Doktoribo33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,418
928
113
Sen ne iş yapıon