Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat Ek Hesap Vermiyor

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,870
845
113
Başka bankaya borcun yoksa enpara verir. Birde yasal tefeci nkolay var kol gibi faiz yoldan geçene veriyor kredi. 980 puana bankanın hissesini bile verir.

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,630
7,584
113
Arkadaşlar yeni işe başladım aylık kazancım 100 bin ziraatten maaşımı alıyorum ama şöyle bir duroum var kredi puanım 980 ödemeler düzensiz ve çok başvuru yapmışım ziraat ek hesap açmıyor kredi kartı yükseltmşyot toplam 50 k kredi kartım var işe yeni başladım başka bankaya gitsem çıkar mı
Sayın 456 üye,,maaasinizi bir sıfır fazla yazmış olabilir misiniz...???
100bin maaş nedir yaw...böyle bir maaşa sahipsen kredi kartinla ne işin olur..benim gibi emeklilerin 10ayligini biraydami alacaksın..güle güle harca bereketini gör,,tabiki kumarı bırakıp..

alibali456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
939
93
Sayın 456 üye,,maaasinizi bir sıfır fazla yazmış olabilir misiniz...???
100bin maaş nedir yaw...böyle bir maaşa sahipsen kredi kartinla ne işin olur..benim gibi emeklilerin 10ayligini biraydami alacaksın..güle güle harca bereketini gör,,tabiki kumarı bırakıp..
Abi çok haklısın ama şöyle düşün evim yok arabam yok düğün yapmak 1 milyon birikim yok yani kredi kartsız bir şey olmuyor şimdiki gebçlerin işi zor