Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,770
46,444
113
Şimdi arkadaşlar vereceğim linke tc yazmayın tc daha once ziraatten aldığınız kredi kartı vs bilgiler mevcut ama başvuru no yazarsanız altta durum yazıyor 41 yazarsa bu süreç biraz daha uzayabilir veya verilmez diye dedi bankacı arkadaşım eğer 47 yazarsa onaylanmış en kısa sürede sms gelecek kendisine ben bakamadim başvuru no bilmediğim için bu 41 çıkanlar ümitsizliğe kapılmasın bu ziraat olmazsa başka yer olur https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/kredi-karti-basvurusu/basvuru-sorgulama
$Resources:BasvuruSorguItem_Konu_10; $Resources:BasvuruSorguItem_Durum_41; bundan baska bırsey cıkmıyorkı

Bueno06780

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
250
96
28
Şimdi arkadaşlar vereceğim linke tc yazmayın tc daha once ziraatten aldığınız kredi kartı vs bilgiler mevcut ama başvuru no yazarsanız altta durum yazıyor 41 yazarsa bu süreç biraz daha uzayabilir veya verilmez diye dedi bankacı arkadaşım eğer 47 yazarsa onaylanmış en kısa sürede sms gelecek kendisine ben bakamadim başvuru no bilmediğim için bu 41 çıkanlar ümitsizliğe kapılmasın bu ziraat olmazsa başka yer olur https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/kredi-karti-basvurusu/basvuru-sorgulama
Kardes beni cok buyuk umutlandirdin ya umarim haklisindir bu konuda
Screenshot_2020-04-20-17-49-47-540_com.android.chrome.jpg

muslumbaba

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
54
4
8
bende 47 abii bu doğrumu cidden

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,051
8,615
113
47 yazanlar tebrikler şimdiden bana da yardımcı olun nasıl bulucam ben bu başvuru noyu

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,770
46,444
113
47 yazanlar tebrikler şimdiden bana da yardımcı olun nasıl bulucam ben bu başvuru noyu
Şimdi dostum senin bu dedigin biraz sacma neden dersen şimdi dayıya ayın 13 de basvuru yapmıstım yın 15 de onaylandı hala Sms beklıyor sımdı dedigin sistemden baktım onun da 41 ama sonunda olumlu yazıyor yanı Salladın bırsey sonrada bana dua edin diyon edicem simdi birsey sana ama hadi azımı bozdurma benım iyicene t.a.s.a.k konusu yaptınız heee muhabbeti

CGLMX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,386
494
83
KREDI KARTI SORGULAMAYLA BU BASVURYYU SORGULAMAK ILGINIC

aynr91

Üye
Yeni Üye
27
4
3
Şimdi dostum senin bu dedigin biraz sacma neden dersen şimdi dayıya ayın 13 de basvuru yapmıstım yın 15 de onaylandı hala Sms beklıyor sımdı dedigin sistemden baktım onun da 41 ama sonunda olumlu yazıyor yanı Salladın bırsey sonrada bana dua edin diyon edicem simdi birsey sana ama hadi azımı bozdurma benım iyicene t.a.s.a.k konusu yaptınız heee muhabbeti
aynen katılıyorum bi arkadaşa da çıktı 10 bin onaylandı yarın sabah yatacak dedi hesaba onunda 41 yazıyor

CGLMX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,386
494
83
bunun dogruluk payı olamaz bnce arkadaslar

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,770
46,444
113
bunun dogruluk payı olamaz bnce arkadaslar
herlade buradakı ınsanların ya gerizekalı zannediyor yada kendi cok akıllı gecen hafta ziraatin mudurunun yanına gittim uyuz oldum ıyıcene birde onlardan dinliyim dedim adam diyorkı biz ekranı bıle goremıyoruz merkez kıme okeylerse ona veriyor bankaya yada bizim yanımıza gelip sormanıza gerek yok dedi adam mudur yalan mı soylucek ne cıkarı olabılırkı

CGLMX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,386
494
83
herlade buradakı ınsanların ya gerizekalı zannediyor yada kendi cok akıllı gecen hafta ziraatin mudurunun yanına gittim uyuz oldum ıyıcene birde onlardan dinliyim dedim adam diyorkı biz ekranı bıle goremıyoruz merkez kıme okeylerse ona veriyor bankaya yada bizim yanımıza gelip sormanıza gerek yok dedi adam mudur yalan mı soylucek ne cıkarı olabılırkı
aynen dedıgı kımse göremıyor .hatta basvuran bile göremiyor :):) ne kredıymıs be:)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,764
78,038
113
SAÇMA kredi onaylandıysa onaylanmıstır bilgi verilir yeni efsane türetmeyin anlıyorum bir yerden bi umut ışığı arıyorsunuz her şeye takılıyorsunuz ama bu kadar da değil BU KREDİYİ BANKA MÜDÜRÜ FALAN BİLEMEZ azcık mantıklı olun ya

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,770
46,444
113
aynen dedıgı kımse göremıyor .hatta basvuran bile göremiyor :):) ne kredıymıs be:)
Hayır bir iyilik yapayım diyor ama kendine kufur ettiricek haberi yok zaten buradakı ınsanların bu krediden iyicene saracak yer arıyorlar :) kendini hedef yapıyor bak cevap bile vermıyor nerede eleman soyledi birsey gitti Diger gidenler gibi :) :)

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,051
8,615
113
Yanlış bilgi mi bilemiyorum kusura bakmayin