- 250
- 96
- 28
Arkadaşlar kusura bakmayin takip edemedim aktif kyk kredi alipta bu destek kredisi onaylanan oldu mu acaba
Canberk özelden yazamıyorum twitterdan bana bir ulaşşana superbeng2 adım.@superben Dostum özelden yazar mısın
İcra konusunu ciddeb ayırt edemiyorsunuz...banka takipli bir icra değilse sorun yalamazsınız...bir markete bir mobilyacıya borcundan icralık olduysanız..bankayı çok alakadar etmez...ama krediden kredi kartı gibi banka ürünlerinden icralıksanız alakadar eder...bilin bunu lütfenBu soruları sormanızın hiç bir anlamı yok malesef 1.sayfadan açıp okuyabilirsin çoğunun icrası var ve almışlar başvurunun ne zaman yapıldığının bir önemi yok neye göre sonuçlandırıyolar kimsenin bilgisi yok
emin ol icralıkların %95 i bankadırİcra konusunu ciddeb ayırt edemiyorsunuz...banka takipli bir icra değilse sorun yalamazsınız...bir markete bir mobilyacıya borcundan icralık olduysanız..bankayı çok alakadar etmez...ama krediden kredi kartı gibi banka ürünlerinden icralıksanız alakadar eder...bilin bunu lütfen
Telefon hatları ile alakali ve gecen ay kredi cektim kreri notum cok dusuk olmasina rağmenbu icran banka kaynaklımı yani kredi ve kredi kartından dolayı mı arkadasım
BNKA HARICI ICRALAR BU KREDIDE COK ONMLI DEGIL ZATEN .HYIRLI OLSUN KREDINTelefon hatları ile alakali ve gecen ay kredi cektim kreri notum cok dusuk olmasina rağmen
Hissettirmeme sevindimacın buyuk anladım
eyw sildim kardesimTelefon numaran görünüyor. Sil istersen
2 nisandan beri ayni dostum benimde 3 bankadan 2 nisandan beri bekliyomVakıfbankı aradım başvurunuz bulunmamaktadır diyo internete başvuruya giriyorum başvurubaşvurunuz var diyo ziraatten ayın 13bünde başvuru yaptm bide maaş müşterisym 9 gündür değerlendiriyor diyor
1 nisan hala beklıyoruz Ve beklemeye devam edicez Galiba2 nisandan beri ayni dostum benimde 3 bankadan 2 nisandan beri bekliyom
ONCEDEN BILDIRIM YOKSA CIKMA ARKADASIN.KONTRAT VARSA BILDIRIM SURESI VAR CIK DEDIM MI CIKILMIYOR HEMENKahretsin ya maaaş müşteiriym ziraatin kuzenim öğrenci okuyo ona bile 2 günde onaylandı kiracıyım eski ev sahibi evi sattı çarşambaya kadar çıkmamçıkmaxm laxm borç buldum 4.500 lira şunkredi çıksada rahatlasam
Kardeşim komtrat2dün bitti mecbur borç buşdım iki ara derede taşınacaz mecbur durudk yere masrafa giridk şu yok xmanda şu kredi çıksada insanşarı2perişan ettiler redse red insanları umutlarylamoynuyolarONCEDEN BILDIRIM YOKSA CIKMA ARKADASIN.KONTRAT VARSA BILDIRIM SURESI VAR CIK DEDIM MI CIKILMIYOR HEMEN