- 6,808
- 3,116
- 113
bakalım birazda @skoregen i bekleyelim
Gelirmi Acaba..bakalım birazda @skoregen i bekleyelim
allah gönlüne göre versin arkadaşın ben kazanmış gibi sevindimbakalım birazda @skoregen i bekleyelim
ömrümüz beklemekle geçiyor zaten bekleyelim bakalımGelirmi Acaba..
aynen gerçekten çok güzel miktar helede şu günlerde. insanın ziraaatinde halkbankasınında vakıfınında derneğinide dercesine bi kazançallah gönlüne göre versin arkadaşın ben kazanmış gibi sevindim
5-6 saat sürmüşlügü vardır ama jeton yokmuydu daha kısa sürerdiArkadaşlar çekimim ilkdefa bukadar uzun sürdü papara hala beklemede
olsun reis geç olsun temiz olsun, sen kaç kişiye yardımcı olacaksın en azından bi kaç arkadaşın duasını alırısınArkadaşlar çekimim ilkdefa bukadar uzun sürdü papara hala beklemede
İsmetin dedigi gibi gelsinde paran onemli olan ooVardı ama papara verdim 10000 gelsin diğerini jeton vercem
sıkma canını kardeşim be derdi veren dermanınıda verecek de sadece biraz sabır.böyle giderse toplum olarak sonumuz kötü zenginler hariç misal ben 7 kişi lik aileyiz sadece ekmek yersek gün de 21 ekmek yani 31.50 tl gidiyor firinciya bile borçluyuz yani allah görüyor herşeyi bakalım ne olacak
Valla dayı dedigin dogru evliler için daha sıkıntı biz bekarlar en azındann tek tabancayız valide pederbey emekli zaten basların caresine bakarlar o konudan rahatımböyle giderse toplum olarak sonumuz kötü zenginler hariç misal ben 7 kişi lik aileyiz sadece ekmek yersek gün de 21 ekmek yani 31.50 tl gidiyor firinciya bile borçluyuz yani allah görüyor herşeyi bakalım ne olacak
helal olsun sana gerçekten böyle düşünmen o kadar güzel bieyki ne bileyim söyleyecek bişe bulamadımBende hergun ziraat bankası mobile bakıyordum önümüzdeki 4 gün sokağa çıkma yasagini nasıl atlaticam diye düşünüyordum isten çıktım kredim onaylanmadı allah bana bunu nasip etti bende birkaç arkadaşın sıkıntısını gidericem inşallah ödemem gelsin
Eyvallah Reis odemeni al koy cebine gerisi senin güzel kalbine kalmısBende hergun ziraat bankası mobile bakıyordum önümüzdeki 4 gün sokağa çıkma yasagini nasıl atlaticam diye düşünüyordum isten çıktım kredim onaylanmadı allah bana bunu nasip etti bende birkaç arkadaşın sıkıntısını gidericem inşallah ödemem gelsin
yemin ederim ki çocuklarımı düşünmesem ben yapacağımı bilirdim ama elim kolum bağlıValla dayı dedigin dogru evliler için daha sıkıntı biz bekarlar en azındann tek tabancayız valide pederbey emekli zaten basların caresine bakarlar o konudan rahatım
Ne kadar yüklü oynuyorsun bilemem ama hocam gerçekten çok güzel para birakman içinde belkide bir bahane olabilir bu güzel kazacla birlikteBende hergun ziraat bankası mobile bakıyordum önümüzdeki 4 gün sokağa çıkma yasagini nasıl atlaticam diye düşünüyordum isten çıktım kredim onaylanmadı allah bana bunu nasip etti bende birkaç arkadaşın sıkıntısını gidericem inşallah ödemem gelsin
Valla dayı insanların bogazlarına bile göz diktiler nediyelim birsey desek yok bilmem necisin yok onları tutuyon falan filen sozde konusma ozgürlügü var ülkede ( YERSEN)yemin ederim ki çocuklarımı düşünmesem ben yapacağımı bilirdim ama elim kolum bağlı
herşey çoluk çocuk için değilmi be kardeşim, sıkıntısı sorunu olmayan yok işte kaderimizde bu var çekiyoruz ama daima şükür beteri varyemin ederim ki çocuklarımı düşünmesem ben yapacağımı bilirdim ama elim kolum bağlı