Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,483
1,265
113
böyle giderse toplum olarak sonumuz kötü zenginler hariç misal ben 7 kişi lik aileyiz sadece ekmek yersek gün de 21 ekmek yani 31.50 tl gidiyor firinciya bile borçluyuz yani allah görüyor herşeyi bakalım ne olacak

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,808
3,116
113
böyle giderse toplum olarak sonumuz kötü zenginler hariç misal ben 7 kişi lik aileyiz sadece ekmek yersek gün de 21 ekmek yani 31.50 tl gidiyor firinciya bile borçluyuz yani allah görüyor herşeyi bakalım ne olacak
sıkma canını kardeşim be derdi veren dermanınıda verecek de sadece biraz sabır.

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
696
113
Bende hergun ziraat bankası mobile bakıyordum önümüzdeki 4 gün sokağa çıkma yasagini nasıl atlaticam diye düşünüyordum isten çıktım kredim onaylanmadı allah bana bunu nasip etti bende birkaç arkadaşın sıkıntısını gidericem inşallah ödemem gelsin

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,773
46,447
113
Valla dayı dedigin dogru evliler için daha sıkıntı biz bekarlar en azındann tek tabancayız valide pederbey emekli zaten basların caresine bakarlar o konudan rahatım

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,808
3,116
113
Bende hergun ziraat bankası mobile bakıyordum önümüzdeki 4 gün sokağa çıkma yasagini nasıl atlaticam diye düşünüyordum isten çıktım kredim onaylanmadı allah bana bunu nasip etti bende birkaç arkadaşın sıkıntısını gidericem inşallah ödemem gelsin
helal olsun sana gerçekten böyle düşünmen o kadar güzel bieyki ne bileyim söyleyecek bişe bulamadım

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,773
46,447
113
Eyvallah Reis odemeni al koy cebine gerisi senin güzel kalbine kalmıs

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,483
1,265
113
Valla dayı dedigin dogru evliler için daha sıkıntı biz bekarlar en azındann tek tabancayız valide pederbey emekli zaten basların caresine bakarlar o konudan rahatım
yemin ederim ki çocuklarımı düşünmesem ben yapacağımı bilirdim ama elim kolum bağlı

Okaaaan

Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
Ne kadar yüklü oynuyorsun bilemem ama hocam gerçekten çok güzel para birakman içinde belkide bir bahane olabilir bu güzel kazacla birlikte