- 6,808
- 3,116
- 113
kaymakamlığa başvurudm yok krediye başvurdum yok bin tl desteğe başvurudm yok ulan en son maske istedim o bile 1 hafta oldu yok anlayacağın yok oğlu yokk....
Haftalar öncede onay almamıştı hala almasıdimi onay dost seninhelal olsun sana gerçekten böyle düşünmen o kadar güzel bieyki ne bileyim söyleyecek bişe bulamadım
Bu desteklerin bile yarısından çoğu gerçek yerlerine ulasmadigina eminim hocamkaymakamlığa başvurudm yok krediye başvurdum yok bin tl desteğe başvurudm yok ulan en son maske istedim o bile 1 hafta oldu yok anlayacağın yok oğlu yokk....
yok be kardeşim beklemedeyim daha güzel insanHaftalar öncede onay almamıştı hala almasıdimi onay dost senin
hayatım boyunca böyle olmadım birşekilde götürüyordum ama bu 2 aydır kötü durum gelir sadece bilek gücü oda 2 aydır oturuyoruz evde çocuğun bezini bile bakkal borca vermiyor gelde yaşa dostherşey çoluk çocuk için değilmi be kardeşim, sıkıntısı sorunu olmayan yok işte kaderimizde bu var çekiyoruz ama daima şükür beteri var
ne yapalım reis aklına gelen bişey varsa söle beklemekten başka çaremiz yok iştehayatım boyunca böyle olmadım birşekilde götürüyordum ama bu 2 aydır kötü durum gelir sadece bilek gücü oda 2 aydır oturuyoruz evde çocuğun bezini bile bakkal borca vermiyor gelde yaşa dost
bekleyelim başka yolu görünmüyorne yapalım reis aklına gelen bişey varsa söle beklemekten başka çaremiz yok işte
Gerçekten çok zor bir durum benimde 2 hafta önce kredi çıktı 3bin 2 kira vardı birikmiş onu verdik yeni evliyim üstelik istende çıkarıldık bakalım bu ramazan ne yapacağız Allah sonumuzu hayır etsin çok zor gerçektenyok be kardeşim beklemedeyim daha güzel insan
amin kardeşim allah yardımcımız olsun bende öyle çoğumuz şu an ellerimiz bağlı bekliyoruzGerçekten çok zor bir durum benimde 2 hafta önce kredi çıktı 3bin 2 kira vardı birikmiş onu verdik yeni evliyim üstelik istende çıkarıldık bakalım bu ramazan ne yapacağız Allah sonumuzu hayır etsin çok zor gerçekten
Hayırlı gecelerArkadaşlar hayırlı geceleriniz olsun yarın görüşmek üzere. Bir an önce şu haberlerimizi almamız dileğiyle
senidemi uyku tutmuyor güzel insanHayırlı geceler
Ben hep boyleyim tek yasayıncasenidemi uyku tutmuyor güzel insan