bızde tcden sonra musteri temsilcisi baglanıcak dio 30 dakka olduTeleaekreter çıktı kardeşim
Müşteri hizmetlerine bağlanmadım kardeşim telesekreter çıktı link falan dedi kpaattı otomatikbızde tcden sonra musteri temsilcisi baglanıcak dio 30 dakka oldu
valla dost bende oyle bırsey cıkmıyor 2 secenek sunuyor ondan sonra musterı temsılcılerımız en kısa surede baglanıcak dıooo oyuzden bos muhabbet lın gelmıyen ınsanlara lın ıstıyorMüşteri hizmetlerine bağlanmadım kardeşim telesekreter çıktı link falan dedi kpaattı otomatik
link ne alaka ozaman kardeşim onu anlamadım herkese link dememiş baksana bi arkadaşa değerlendirme aşamasında demiş nedenn link dedivalla dost bende oyle bırsey cıkmıyor 2 secenek sunuyor ondan sonra musterı temsılcılerımız en kısa surede baglanıcak dıooo oyuzden bos muhabbet lın gelmıyen ınsanlara lın ıstıyor
Valla dostum oakdarını bilemicemlink ne alaka ozaman kardeşim onu anlamadım herkese link dememiş baksana bi arkadaşa değerlendirme aşamasında demiş nedenn link dedi
İsmet kardeşim dediğin numarayo aradım temel ihtiyaç kredisi başvuru dedim teşesekreter başvurduğunuzda size gönderilen link bişey dedi sonrada kredinizi çekeblrsnz dedi anlamadmlink ne alaka ozaman kardeşim onu anlamadım herkese link dememiş baksana bi arkadaşa değerlendirme aşamasında demiş nedenn link dedi
şimdi müşteri temsilcisine bağnaıyorum bakalım ne diyecekİsmet kardeşim dediğin numarayo aradım temel ihtiyaç kredisi başvuru dedim teşesekreter başvurduğunuzda size gönderilen link bişey dedi sonrada kredinizi çekeblrsnz dedi anlamadm
İsmet kardeşim banada haber veirirsenşimdi müşteri temsilcisine bağnaıyorum bakalım ne diyecek
benBeyler yokmu ziraat müşterisi olmayıp ziraatten kredi kullanan
Ablam kullandi dun aksam 10bin onay geldi ben hatta onayladim yarin hesaba yatacak yazdi ama yok yatmadi diger forumlardada gordum ziraatten hesabi olmayip kredi kullandirim yapan cok sayida sms bekleyen insan varBeyler yokmu ziraat müşterisi olmayıp ziraatten kredi kullanan
banada onay geldide sms i beklemek zorundayım galibaAblam kullandi dun aksam 10bin onay geldi ben hatta onayladim yarin hesaba yatacak yazdi ama yok yatmadi diger forumlardada gordum ziraatten hesabi olmayip kredi kullandirim yapan cok sayida sms bekleyen insan var
Evet ...subeye gidip soranlar olmus smsi bekleyin denmis..dunde ben bu kojuda acele ettim kredi olumlu yazinca hemen atladik ..aslinda bekleseydik hesap acip sonra kullandirmaya bassaydik hesabimiza aninda yatacakti smdi sms bekle durbanada onay geldide sms i beklemek zorundayım galiba
O kadar bekledikten sonra onayı görünce insan ister istemez atlıyor bekleyecez mecburEvet ...subeye gidip soranlar olmus smsi bekleyin denmis..dunde ben bu kojuda acele ettim kredi olumlu yazinca hemen atladik ..aslinda bekleseydik hesap acip sonra kullandirmaya bassaydik hesabimiza aninda yatacakti smdi sms bekle dur
saat bekledimİsmet kardeşim banada haber veirirsen
yok kardeşim bağlanmadı bi türlü yarım
saat bekledim
baglanmıyor dostum dun 45 dakka bekledım ondan oncekı gun 60 dakka bekledım yarım saat once aradım 20 dakka oldu baglanamadıkKardeşim bende 45 dakika oldu bağlanamadım kapatytm
sms bekle kardeşim....banada sabah geldi akşam gittim...atm den ekran görüntüüsde aldım..tc bulunamadı dedi..şubeye gidin diyor...farklı bir hesap açılacak anladığım...müşteri hizmetleride sms geldikten sonra atm ye gidip çekebilirisniz dedi...Beyler yarın gitsem alır mıyım bazıları gidip alamamış