5-10 gozden cıkar bizim dayı 15 den beri msj beklıyoooBakalım ona kaç gün bekletilecektir hoş buldum
Kanka benim 3 4 senedir sigortam yok ve 2 dosyam var hacizdeBen bu hem icralığım hem sigortam yok diyenlere inanmıyorum artık sağlam kazığa bağlıyorlar hepsini
Desene bu ayı bitiririz gelecek ay da muamma5-10 gozden cıkar bizim dayı 15 den beri msj beklıyooo
İptal bile olursa sasırmam bundan sonraDesene bu ayı bitiririz gelecek ay da muamma
buna rağmen kredi mi aldın?Kanka benim 3 4 senedir sigortam yok ve 2 dosyam var hacizde
Alan cok niye sasırdınki cevremde bütün bankalara takan adamlar bile aldım parayıbuna rağmen kredi mi aldın?
Evet buna rağmen aldımbuna rağmen kredi mi aldın?
bu krediyi almayanda sorun vardır bence böyle bir zamandabuna rağmen kredi mi aldın?
Anlayamadın heralde kardeş bir daha geçir kevgirden bu şartlara rağmen onaylandı mı diye sormustumbu krediyi almayanda sorun vardır bence böyle bir zamanda
Geçirdim bro biraz tersten anlamışım ben uyku vakti gelmişAnlayamadın heralde kardeş bir daha geçir kevgirden bu şartlara rağmen onaylandı mı diye sormustum
Uyku düzeni kalmadı ki kimsede 24 saat ayakta 18 saat yatakta şafak çift çift atıyorGeçirdim bro biraz tersten anlamışım ben uyku vakti gelmiş
Şikayetvarda onaylanıp 1 haftadır hesabına yatmayan varmış sevicide yaşayamadıkİptal bile olursa sasırmam bundan sonra
Başka atm dene kardeş atm kaynaklı olabilirArkadaslar dün kredim onaylandı ziraatten ama bugun atm ye gittim tc kayıtlı degildir diyo yardimci olabilecek var mı sms dr gelmedi
Verdım gıttı )3 nisan beklemede,sebep nedir arkadaş,icra yok,kredi puani dusuk,maas musterisiyim.madem öyle red ver.....