- 391
- 48
- 28
2 bankadan basvurdum biri onay diğeri halen değerlendirmedeBende böyle bir cvp arıyorum ama galiba tek bir başvuru kabul ediliyor
2 bankadan basvurdum biri onay diğeri halen değerlendirmedeBende böyle bir cvp arıyorum ama galiba tek bir başvuru kabul ediliyor
Dostum ayin 5nde basvurdum 3 bankayada en zaon ziraate basvurmustum 6 bin 3 bine düşürmüş ziraat ama icralik dosyam var sigortam falan var 8 9 aydır ama cikcagini zannetmiyom hep red veriyolardi normalde neye basvursam reddi2 bankadan basvurdum biri onay diğeri halen değerlendirmede
Rotabet var dostum zenginlerin oynadığı siteHangi site tek seferde 30 çektiren. Bu Asya falan 5 5 yolluyor
Dostum ilk basta hayirli olsun gule gule harca bisey sorcam icralik dosyan varmi ben 5 k basvurdum ayni 3 k ya dusurmusler ayin 5nde basvurmustum bilgi verirsen sevinirim
UsTa bi yardim et bari bizlere valla olduk beklemekten
Hacı kacında basvurmus tun basvuru 135 mi kactı
6 sinda basvurdum 1 saat once bankaya gittim numara guncelledim yeni hesap actim. bi baktim olumlu yaziyo. ama mobil bankacilikda hicbi hesapta gozukmuyiHacı kacında basvurmus tun basvuru 135 mi kactı
Ziraatmı6 sinda basvurdum 1 saat once bankaya gittim numara guncelledim yeni hesap actim. bi baktim olumlu yaziyo. ama mobil bankacilikda hicbi hesapta gozukmuyi
Fotoyu sımdı gordum6 sinda basvurdum 1 saat once bankaya gittim numara guncelledim yeni hesap actim. bi baktim olumlu yaziyo. ama mobil bankacilikda hicbi hesapta gozukmuyi
Bende gittim numara günceledim eski hesabı aktifleştirdim mobil bankacılık için kayıt yaptırdım şifre gelecek dedi gelmedi sana şifre nasıl geldi6 sinda basvurdum 1 saat once bankaya gittim numara guncelledim yeni hesap actim. bi baktim olumlu yaziyo. ama mobil bankacilikda hicbi hesapta gozukmuyi
Darısı bize inşallah
Mesaj geldimi onaylandığını dair6 sinda basvurdum 1 saat once bankaya gittim numara guncelledim yeni hesap actim. bi baktim olumlu yaziyo. ama mobil bankacilikda hicbi hesapta gozukmuyi