Bende girmiyor güzel dostum 10 kez denedim
Bende girmiyor güzel dostum 10 kez denedim
İcralik varmi senin ve sigortan vrmi
Müşteri hizmetlerini aradım bugün sistemde sıkıntı var telefonda aranıp olumlu dendiyse geri dönüş yapilcak dedi arkadaşlar sorunu çözmeye calisiyo dedi 2 3 saat önce aramıştım hala sonuç yok beklemedeyimBunlar4ın sistemi cöktü çöktü
bilmem neyapayım onların sıstemıne boyle olacagı bellıydı ben kredıden ümidimi kestim artık Altılıya devam ugrasamıcam onlarla artıkMüşteri hizmetlerini aradım bugün sistemde sıkıntı var telefonda aranıp olumlu dendiyse geri dönüş yapilcak dedi arkadaşlar sorunu çözmeye calisiyo dedi 2 3 saat önce aramıştım hala sonuç yok beklemedeyim
İcra da yok sigorta daİcralik varmi senin ve sigortan vrmi
onaylanmadımı dostum ?İcra da yok sigorta da
Sana da aynisi olduysa ümidi kesme olumluysa sonuclancakmis müşteri hizmetleri öyle dedi banabilmem neyapayım onların sıstemıne boyle olacagı bellıydı ben kredıden ümidimi kestim artık Altılıya devam ugrasamıcam onlarla artık
Valla dostum validenin üstünden basvurdum ben butun ıslerımızı zıraatten hallederiz ama bunların sıstemını cozemedım oyuzden takılmıyorum artık broSana da aynisi olduysa ümidi kesme olumluysa sonuclancakmis müşteri hizmetleri öyle dedi bana
berat açıkladı hafta sonu da çalışıyorlar
3 bankayada basvurdum zraatten aldim tek bir banka mi veriyor 3unden yararlanabiliyormuyim
Benimde degerlendiriyor broSana da aynisi olduysa ümidi kesme olumluysa sonuclancakmis müşteri hizmetleri öyle dedi bana
3unden alabiliyormuyuz sadece birindenmiNerde bu devlet !!!! Nerde bu bankalar ???? Ahahhaasfgjkhff kafayı yedim
Alan 3unden alabiliyormu yoksa tek birindenmiBugün gün içinde sonuclanan pek fazla kişiye rastlamadım bence toplu sonuçlandıracaklar
Reis tek bi bankadan mi aliniyor yoksa 3unun vrrme ihtimali varmihata veriyodu bidaha subeye gittim hallettim.kullandim sonundq
Ben ziraaten aldim ama vakif ve halkada basvuru yaptım cikma ihtimali varmisadece birinden alabiliyorsun ailedende birkişi alabiliyor
Yok ayın 1inden beri aynı bekliyorumonaylanmadımı dostum ?