Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

berobero26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,144
1,042
113
Bugün gün içinde sonuclanan pek fazla kişiye rastlamadım bence toplu sonuçlandıracaklar

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Bunlar4ın sistemi cöktü çöktü
Müşteri hizmetlerini aradım bugün sistemde sıkıntı var telefonda aranıp olumlu dendiyse geri dönüş yapilcak dedi arkadaşlar sorunu çözmeye calisiyo dedi 2 3 saat önce aramıştım hala sonuç yok beklemedeyim

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,341
47,030
113
Müşteri hizmetlerini aradım bugün sistemde sıkıntı var telefonda aranıp olumlu dendiyse geri dönüş yapilcak dedi arkadaşlar sorunu çözmeye calisiyo dedi 2 3 saat önce aramıştım hala sonuç yok beklemedeyim
bilmem neyapayım onların sıstemıne boyle olacagı bellıydı ben kredıden ümidimi kestim artık Altılıya devam ugrasamıcam onlarla artık

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
bilmem neyapayım onların sıstemıne boyle olacagı bellıydı ben kredıden ümidimi kestim artık Altılıya devam ugrasamıcam onlarla artık
Sana da aynisi olduysa ümidi kesme olumluysa sonuclancakmis müşteri hizmetleri öyle dedi bana

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,341
47,030
113
Sana da aynisi olduysa ümidi kesme olumluysa sonuclancakmis müşteri hizmetleri öyle dedi bana
Valla dostum validenin üstünden basvurdum ben butun ıslerımızı zıraatten hallederiz ama bunların sıstemını cozemedım oyuzden takılmıyorum artık bro

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,341
47,030
113
sadece birinden alabiliyorsun ailedende birkişi alabiliyor

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
4,473
113
Nerde bu devlet !!!! Nerde bu bankalar ???? Ahahhaasfgjkhff kafayı yedim:p:D:D:D:p:p

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
arkadaslar ziraatten aldim. bilgi almak isteyeb olursa yardimci olurum. ama daha cevap alamayan merak etmesin bana verildiyse herkeze verirler