Burda yazınca geliyor mu?23 gundur bekliyoruz birsey gelmiyor bu vakifbanki a........k
Bende maaş müşterisiyim bende başvurdumŞimdi ziraate normal digital kredi başvurusunuda yaptım,bakalım hangisi önce cevaplanacak.mobile de kapalıydı digital kredi,yeni açmışlar,maaş müşterilerine....
Aynen red olmadı kardeşimRed ederdi hep ama şimdi onuda yapmadı.dalga geçer gibi...
2 krediyi alamasın dostum soylenenleri okumadın mı bas bas bagırıyor adamlar her aileden birkişi diyor sende hala esıne basvurmussun birde burada muhabbetini soyluyonMerhaba beyler ben kendime halk bankdan kredi çektim .
Pazartesi eşime ise ziraat üzerinden Kredi talebi oluşturdum dün onay aldı bugün ise böyle bir SMS geldi şimdi bu parayı hemen çekebilir miyiz sokağa çıkma yasağı varken durduk yere ceza almayalım Ekli dosyayı görüntüle 65507
20 ile carpicaksin 6 ayi ödemesizYalnız bir sorum olacak Biri yardımcı olsun taksit 26 ay secmisim 274 lira ödemesi kasım da ben bunu 20 ay olarak mi ödeyeceğim 26 ay ile çarpınca 7000 lira yapar ama 20 ile çarpınca 5480 lira Dogru mu
Gözden kaçarsa çıkar ama kyk alan çoğu kişi red yedi. Alan çok nadir. Şans gibi birşey yani.KYK alipta kredisi çıkan varmı ya
Gözden kaçarsa çıkar ama kyk alan çoğu kişi red yedi. Alan çok nadir. Şans gibi birşey yani.
gözün aydın kardeşim sevindim adınaHerkese çıkması dilegimle 12 nisan da başvurdum 00:45 de halkbank dan onay mesaj geldi
BEN NİSAN 1 DEN BERİ BEKLİYOM RED DE VERMEDİ BAKALIMGözden kaçarsa çıkar ama kyk alan çoğu kişi red yedi. Alan çok nadir. Şans gibi birşey yani.
Kredi takip icraliğin varmiydiHerkese çıkması dilegimle 12 nisan da başvurdum 00:45 de halkbank dan onay mesaj geldi