- 426
- 170
- 43
Benim hesap var ama SMS hala yokEvet takip ettigim kadariyla paraniz hesabiniza yatti smsi hesap acmadan gelmiyor 2-3 gundur daha onceleri geliordu ama..ins size gelir de kullanirsiniz
Benim hesap var ama SMS hala yokEvet takip ettigim kadariyla paraniz hesabiniza yatti smsi hesap acmadan gelmiyor 2-3 gundur daha onceleri geliordu ama..ins size gelir de kullanirsiniz
Hesapvarsa neden mobilden direkt hesaba atmadin ki sms niye bekliosun?Benim hesap var ama SMS hala yok
maxmimum çekimi 100 mü dostÇevrim şartı yok kardeşim 100 yap çek ben 60 yaptm şuanlık
Cevremdeki kisilere ben de dahil red geldi kime neye gore veriyorsunuz artikvyeter be ne kredi verirsiniz ne destek olan maddi yardimi verirsiniz su surecte ben ve benim gibi olanlara 1 lira yardim gitmemistir tek beklentim ucretsiz izin onu da vermeyin vermeyin de tam olsun oy zamani gelecek elbet bu millet te bunu unutursa oy zamani bise demicem artik1000 ₺ aile sosyal yardıma başvuran var mı e devletten beyler ? Sonuçlar açıklanmaya başlamış
sonuclari nasil öğrenecez dost1000 ₺ aile sosyal yardıma başvuran var mı e devletten beyler ? Sonuçlar açıklanmaya başlamış
Basvurduysan burdan bakabilirsin e-devlettensonuclari nasil öğrenecez dost
E-devlet aile sosyal sorgulama dansonuclari nasil öğrenecez dost
Başkan ben giriyorum basvuru sorgulamaya normal bavuru ekranı çıkıyor ben basvurmustum sonuç çıkmıyor ekrandaBasvurduysan burdan bakabilirsin e-devletten
https://www.turkiye.gov.tr/aile-bakanligi-sosyal-yardim-bilgileri-sorgulama
Link attım bakabilirsin yukaridaBaşkan ben giriyorum basvuru sorgulamaya normal bavuru ekranı çıkıyor ben basvurmustum sonuç çıkmıyor ekranda
Tamam zaten o linke girdim ben başvuru yaptım sonuç öğrenmek için ama sonuç çıkmıyor 0 2 ,4 6 8 TC sonları olanlar su gunlerde başvuru yapması gerekiyor yaziyo ama ben zaten başvuru yaptım olumlu olumsuz yazmiyo bende onu anlamadımLink attım bakabilirsin yukarida
Arama yerine sosyal yardım destek sorgula diye bişe var oraya onu yazbsosyalvyardim bilgisi bulunamamıştır diyorsa geçmiş olsunTamam zaten o linke girdim ben başvuru yaptım sonuç öğrenmek için ama sonuç çıkmıyor 0 2 ,4 6 8 TC sonları olanlar su gunlerde başvuru yapması gerekiyor yaziyo ama ben zaten başvuru yaptım olumlu olumsuz yazmiyo bende onu anlamadım
Yazdım hiç bişey cikmiyo ne olumlu ne olumsuzArama yerine sosyal yardım destek sorgula diye bişe var oraya onu yazbsosyalvyardim bilgisi bulunamamıştır diyorsa geçmiş olsun