- 15,256
- 7,579
- 113
Aşağıda bişe yazması lazım yardım bilgisi bulunamadı veya başvurun gözükecek red olanlarda başvurun gözükmüyor red olmayanlarda başvuru gozukuyorYazdım hiç bişey cikmiyo ne olumlu ne olumsuz
Aşağıda bişe yazması lazım yardım bilgisi bulunamadı veya başvurun gözükecek red olanlarda başvurun gözükmüyor red olmayanlarda başvuru gozukuyorYazdım hiç bişey cikmiyo ne olumlu ne olumsuz
Sorguladigimda daha önce annneme başvurduğum bişey vardı o cikiyo sadece diğer benim başvurum cikmiyo dediğin gibi herhalde olumsuz olmus herhalde başvurum benimAşağıda bişe yazması lazım yardım bilgisi bulunamadı veya başvurun gözükecek red olanlarda başvurun gözükmüyor red olmayanlarda başvuru gozukuyor
@Ganilost bunun neresi komik bı şöyle de biz de gülelim bu durum hoşuna mı gidiyor senin yani ne insanlar var arkadaş başkasının açısından kendine mizah yaratiyorlarCevremdeki kisilere ben de dahil red geldi kime neye gore veriyorsunuz artikvyeter be ne kredi verirsiniz ne destek olan maddi yardimi verirsiniz su surecte ben ve benim gibi olanlara 1 lira yardim gitmemistir tek beklentim ucretsiz izin onu da vermeyin vermeyin de tam olsun oy zamani gelecek elbet bu millet te bunu unutursa oy zamani bise demicem artik
Kardeşim yeni farkettim@Ganilost bunun neresi komik bı şöyle de biz de gülelim bu durum hoşuna mı gidiyor senin yani ne insanlar var arkadaş başkasının açısından kendine mizah yaratiyorlar
Kral bu ücretsiz izin maasi ne zaman belli olacak biloyo musun bir de sanirim 15 mart sonrasi icin para yatıracaklar diye duydum umarim oyle olur sanmıyorum ama@Ganilost bunun neresi komik bı şöyle de biz de gülelim bu durum hoşuna mı gidiyor senin yani ne insanlar var arkadaş başkasının açısından kendine mizah yaratiyorlar
15 Mart 30 Nisan yani he öyle diyorsan ne güzel olur inan ben de bilmiyorum ne zaman belli olacak zaten herşeyi bekliyoruz hep olumsuz sonuclaniyorKral bu ücretsiz izin maasi ne zaman belli olacak biloyo musun bir de sanirim 15 mart sonrasi icin para yatıracaklar diye duydum umarim oyle olur sanmıyorum ama
yardır kardeş boş durma cimer bimer ziraat şikayet twitter bddk hazine bakanlığı her yere yazdım bana az önce mesaj geldi durduk yere başvurunuz değerlendirmede diye hala bakalım belki bir faydası olur22 gündür tek bir cevap yok kime göre neye göre valla değişik.
Arayan telefon noyu yazarmisinBeyler Vakıfbank'tan basvuranlar telefonla aranıp benim gibi olumlu diyenler ve hala basvurnuz sonuclanmamistir değerlendiriliyor yaziyo olanlar dün müşteri hizmetleri ile konuştum aranıp olumlu denenler için sms gelmesi gerekiyomus bide telefonla olumlu diye arandigimiz için illa olumlu cikcak diye bişey yokmuş haberiniz olsun
PTT al kardeşimEkli dosyayı görüntüle 66517 Nasıl alacağız parayı bilen var mı
Bugün aldım kardeşim saolasınPTT al kardeşim
Benim arkadaşım eve getirmişler ama sen git PTT al
EyvallahBugün aldım kardeşim saolasın