- 3,948
- 1,395
- 113
Emin ol ki olumlu olark dönüş yapacaklardırBen şikayet ettim burdan nasıl usta faydası var mı
Kdk ya yaz arkadasım. Kamu denetci kurumu daha etkılıdır cımerden2 Nisan'da halkbank, Ziraat, vakıf 3 bankaya da başvuruda bulundum hiçbirinden cevap yok. Benden sonra başvuru yapıp 3güm de onaylayan gördüm. Biz TC vatandaşı değiliz demekki TC ibaresini kaşdıralım kimlikten. Suriye uyruklular bile bedava yardım alabiliyor biz geri ödeyeceğiz diyerek alamıyoruz.
2 Mayıs'ta cimere yazı yazacağım
bu dediğini bende merak ediyorum 2 bankadan alan varmı acaba2 bankaya kredi başvurusu yapıp da 2sndede onay alan var mi ki
Sistemsel hata telesekreter demiştir sana da büyük ihtimalle sonra düzelip değerlendirme de diyor bekleme yani link gelcek diyeARKADASLAR VAKIFBANKI ARADIM TEKRAR LINK UZERINDEN FORM OLUŞTURUN DIYOR AMA GIRIYORUM BÖYLE CEVAP VERIYOR HALEN MESAJ GELMEDI.ARKADASIM 2GUN ONCE BASVURDU HEMEN GELDI .
Neyapmam gerekiyor haciSistemsel hata telesekreter demiştir sana da büyük ihtimalle sonra düzelip değerlendirme de diyor bekleme yani link gelcek diye