- 1,940
- 711
- 113
ödemeler kacına kadar devam edecek öğrenen var mı ?
Darısı başımıza inşallah kardeşim. Bereketini gör.Kapsam dışı yaziyordu bende. 1100 tl banka hesabima yatti. Devletimiz var olsun
Amin.Allah razi olsun kardesim InşeAllah. Allah devletimize zeval vermesin
Kardeşim ne alakası var? Bana da verilmedi. Hatta geçen seneden yapmıştım. Halen süreç devam ediyor diyor. Beklemedeyiz. Yapacak bir şey yok.Devlet esas ihtiyacı olana değilde burda bakıyorumda kumarbaz arkadaşlara veriyor....Maşallah valla birde dalga geçer gibi devletimiz zeval görmesin diyorsunuz pes valla.
Bilader sen ne anlatiyorsun. Hayirdir kac durumu olmayana bir faydan dokunmusta konusuyorsun hayirdir. Bak işine cocuk eglendiremem burda. Sana aciklamada yapmak zorunda degilim. Keyfinmi kactiDevlet esas ihtiyacı olana değilde burda bakıyorumda kumarbaz arkadaşlara veriyor....Maşallah valla birde dalga geçer gibi devletimiz zeval görmesin diyorsunuz pes valla.
Bir halt bildigin yok konusuyorsun ben issizim 8 aydir. Devlet bana uygun gordu issizim 4 cocugum var ama okadarda ihtiyacim yok. Benim alt komsum yetim ve oksuz cocuklar var onlarin ihtiyaclari icin harcadim o parayi. Allah devletimizden razi olsun. Gelipte burada bilip bilmeden konusmak senin gibi birine yakismazdi.Devlet esas ihtiyacı olana değilde burda bakıyorumda kumarbaz arkadaşlara veriyor....Maşallah valla birde dalga geçer gibi devletimiz zeval görmesin diyorsunuz pes valla.
😂ne var bunda %75 miz kumarbaz zaten bu haldeyizDevlet esas ihtiyacı olana değilde burda bakıyorumda kumarbaz arkadaşlara veriyor....Maşallah valla birde dalga geçer gibi devletimiz zeval görmesin diyorsunuz pes valla.
Benim o aileye yaptigim yardimlarin burada resimli yazilari var bir iki arkadasla beraber yardimci oldugunuzu biliyormusun bilmiyorsun. On yargili olman senin ayibin. Insan olmussun ama adam olamamissinDevlet esas ihtiyacı olana değilde burda bakıyorumda kumarbaz arkadaşlara veriyor....Maşallah valla birde dalga geçer gibi devletimiz zeval görmesin diyorsunuz pes valla.
sakin olalım herkezin maddi sorunu var arkadaslar bak benimde cok ihtiyacım var harbi dyorum 1000 ayrı 100 de iddaya ayırcam cıktı fakat beklemedeyım.burda olupta zaten o paradan azcık ta buraya atmayan harbi samimi deildir.kumar oynamayanın bu formda işi ne zaten😃Benim o aileye yaptigim yardimlarin burada resimli yazilari var bir iki arkadasla beraber yardimci oldugunuzu biliyormusun bilmiyorsun. On yargili olman senin ayibin. Insan olmussun ama adam olamamissin
👏👏👏👍👍Sak
sakin olalım herkezin maddi sorunu var arkadaslar bak benimde cok ihtiyacım var harbi dyorum 1000 ayrı 100 de iddaya ayırcam cıktı fakat beklemedeyım.burda olupta zaten o paradan azcık ta buraya atmayan harbi samimi deildir.kumar oynamayanın bu formda işi ne zaten😃
Dostum çok uzatmışşsın konuyu.Kalkıpda adamlıkdan bahsediyorsun esas bu hiç hoş bir durum değil.Yaptığın iyilikten bahsediyorsun ama unutma ki yapılan iyilik sessiz sedasız yapılır ama sen reklam yapıyorsun resmen.Madem ihtiyacın Yok bırak esas ihtiyacı olan kişiler alsın kalkıpda dalga geçer gibi Devletimiz zeval görmesin diyorsun birde.Bence konuyu kapatalım uzamasınBenim o aileye yaptigim yardimlarin burada resimli yazilari var bir iki arkadasla beraber yardimci oldugunuzu biliyormusun bilmiyorsun. On yargili olman senin ayibin. Insan olmussun ama adam olamamissin
Aldığın para da gözüm yok daha fazlasını al sevinirim ama 3 kuruş verdi diye De bu kadar eğilmenin mantığı yok devlet vatandaşına eşek gibi bakmak yardım etmek zorundadır bunun için devlete ya da yönetenlere minnet duymam ülkenin hali ortada dostum milyarlarca lira para çalanlar vatandaşa 3 kuruş vermiş çok mu yarın göreceksiniz bunları fazlasıyla çıkaracaklar afedersiniz de kıçımızda ki don a göz diken devlet hükumet benim gözümde sıfırdırAllah razi olsun kardesim InşeAllah. Allah devletimize zeval vermesin
Bencede kapatalim işin icine dalan sensin sen bak keyfine tamamDostum çok uzatmışşsın konuyu.Kalkıpda adamlıkdan bahsediyorsun esas bu hiç hoş bir durum değil.Yaptığın iyilikten bahsediyorsun ama unutma ki yapılan iyilik sessiz sedasız yapılır ama sen reklam yapıyorsun resmen.Madem ihtiyacın Yok bırak esas ihtiyacı olan kişiler alsın kalkıpda dalga geçer gibi Devletimiz zeval görmesin diyorsun birde.Bence konuyu kapatalım uzamasın