Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1100 TL Nakit Yardım Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,940
711
113
ödemeler kacına kadar devam edecek öğrenen var mı ?

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
847
404
63
Beyler şuan oturduğum evde 1.5 senedir yalnız başıma kirada oturuyorum ve 1.5 seneden beri işsizim. Geçen senede başvurdum bu senede hala süreç devam ediyor. Herşeyi geçtim en azından bir ararlar kardeş sen tek başına 1.5 senedir bu kadar kirayı bu kadar faturayı gelirin olmadan nasıl ödüyorsun ne iş yapıyorsun ne ayaksın diye ama yok bir Allah'ın kulunun umrunda değil. Birde duymuyormuyum evi arabası olmayana bu yardımı vermiyorlarmış diye inanın şaşkınım ne diyeceğimi bilmiyorum. Yaşımda 30 dan fazla bu arada öğrenci falan değilim yani :)

Thesef

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
611
189
43
Gecen Sene aldım şimdi sigorta vs yok nasıl bana çıkmıyor anlamıyorum ya

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
bana da verilmeyecek galiba ptt de ödenecek kayıt bulunamadı diyor sorgalamada da çıkmıyor birşey

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
252
63
Kapsam dışı yaziyordu bende. 1100 tl banka hesabima yatti. Devletimiz var olsun

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
252
63
Allah razi olsun kardesim InşeAllah. Allah devletimize zeval vermesin

tfnayz

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
73
38
18
Devlet esas ihtiyacı olana değilde burda bakıyorumda kumarbaz arkadaşlara veriyor....Maşallah valla birde dalga geçer gibi devletimiz zeval görmesin diyorsunuz pes valla.
Kardeşim ne alakası var? Bana da verilmedi. Hatta geçen seneden yapmıştım. Halen süreç devam ediyor diyor. Beklemedeyiz. Yapacak bir şey yok.

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
252
63
Devlet esas ihtiyacı olana değilde burda bakıyorumda kumarbaz arkadaşlara veriyor....Maşallah valla birde dalga geçer gibi devletimiz zeval görmesin diyorsunuz pes valla.
Bilader sen ne anlatiyorsun. Hayirdir kac durumu olmayana bir faydan dokunmusta konusuyorsun hayirdir. Bak işine cocuk eglendiremem burda. Sana aciklamada yapmak zorunda degilim. Keyfinmi kacti

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
252
63
Bir halt bildigin yok konusuyorsun ben issizim 8 aydir. Devlet bana uygun gordu issizim 4 cocugum var ama okadarda ihtiyacim yok. Benim alt komsum yetim ve oksuz cocuklar var onlarin ihtiyaclari icin harcadim o parayi. Allah devletimizden razi olsun. Gelipte burada bilip bilmeden konusmak senin gibi birine yakismazdi.

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
252
63
Benim o aileye yaptigim yardimlarin burada resimli yazilari var bir iki arkadasla beraber yardimci oldugunuzu biliyormusun bilmiyorsun. On yargili olman senin ayibin. Insan olmussun ama adam olamamissin

Morbekar22

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
70
24
8
Sak
Benim o aileye yaptigim yardimlarin burada resimli yazilari var bir iki arkadasla beraber yardimci oldugunuzu biliyormusun bilmiyorsun. On yargili olman senin ayibin. Insan olmussun ama adam olamamissin
sakin olalım herkezin maddi sorunu var arkadaslar bak benimde cok ihtiyacım var harbi dyorum 1000 ayrı 100 de iddaya ayırcam cıktı fakat beklemedeyım.burda olupta zaten o paradan azcık ta buraya atmayan harbi samimi deildir.kumar oynamayanın bu formda işi ne zaten😃

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
252
63
Sak
sakin olalım herkezin maddi sorunu var arkadaslar bak benimde cok ihtiyacım var harbi dyorum 1000 ayrı 100 de iddaya ayırcam cıktı fakat beklemedeyım.burda olupta zaten o paradan azcık ta buraya atmayan harbi samimi deildir.kumar oynamayanın bu formda işi ne zaten😃
👏👏👏👍👍

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Dostum çok uzatmışşsın konuyu.Kalkıpda adamlıkdan bahsediyorsun esas bu hiç hoş bir durum değil.Yaptığın iyilikten bahsediyorsun ama unutma ki yapılan iyilik sessiz sedasız yapılır ama sen reklam yapıyorsun resmen.Madem ihtiyacın Yok bırak esas ihtiyacı olan kişiler alsın kalkıpda dalga geçer gibi Devletimiz zeval görmesin diyorsun birde.Bence konuyu kapatalım uzamasın

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,216
1,322
113
Allah razi olsun kardesim InşeAllah. Allah devletimize zeval vermesin
Aldığın para da gözüm yok daha fazlasını al sevinirim ama 3 kuruş verdi diye De bu kadar eğilmenin mantığı yok devlet vatandaşına eşek gibi bakmak yardım etmek zorundadır bunun için devlete ya da yönetenlere minnet duymam ülkenin hali ortada dostum milyarlarca lira para çalanlar vatandaşa 3 kuruş vermiş çok mu yarın göreceksiniz bunları fazlasıyla çıkaracaklar afedersiniz de kıçımızda ki don a göz diken devlet hükumet benim gözümde sıfırdır

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
252
63
Dostum çok uzatmışşsın konuyu.Kalkıpda adamlıkdan bahsediyorsun esas bu hiç hoş bir durum değil.Yaptığın iyilikten bahsediyorsun ama unutma ki yapılan iyilik sessiz sedasız yapılır ama sen reklam yapıyorsun resmen.Madem ihtiyacın Yok bırak esas ihtiyacı olan kişiler alsın kalkıpda dalga geçer gibi Devletimiz zeval görmesin diyorsun birde.Bence konuyu kapatalım uzamasın
Bencede kapatalim işin icine dalan sensin sen bak keyfine tamam ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...