- 4,038
- 2,716
- 113
Neguzel işte benim verdiğim hesaba bile uatirmamislar daha ne istiyor güle güle harca 😀Ziraat bankasina yatti ben gecensene basvurdum ama heaap numarasi vermemistim adam usenmeden hesabimi buluo yatirmislar
Neguzel işte benim verdiğim hesaba bile uatirmamislar daha ne istiyor güle güle harca 😀Ziraat bankasina yatti ben gecensene basvurdum ama heaap numarasi vermemistim adam usenmeden hesabimi buluo yatirmislar
Dostum varmi bi gelişmeBirader seninki tam gunune denk geliyo benimki sali gunu amk boyle sansin yaw bu tc son hanesi farkediyormu acabaa
Surec devam ediyor 😑Dostum varmi bi gelişme
Yalan olduk benceSurec devam ediyor 😑
%50 umudum var bklımYalan olduk bence
Baska forumda ayni bu sekilde surec devam rdiyor syip alan olmus bugun herkese odeme yalildi daha yatacagini znnetmem%50 umudum var bklım
Bizimkisi piyango işine döndü 😑Baska forumda ayni bu sekilde surec devam rdiyor syip alan olmus bugun herkese odeme yalildi daha yatacagini znnetmem
sorun orda e devlette birşey yazmıyor ptt kurum odemesi sayfası sürekli hata veriyor sosyal yardım sorgulama sayfasında da görünmüyor 2 ve 3 . fazda almıştımBeyler ödemeler bugün başladı ayın 10una kadar devam edicekmis bugün yatmadı diye endişelenmeyin e devlette ödemeniz hazırdır yazıyorsa kesin yaticak paralar
tekrar tekrar nasıl başvurdun dostum bende yeni başvuru alınmıyor yazıyorBize çıkmaz beyler şans yok amk
Sosyal yardım sayfasında görünmüyorsa bilemem ama en garanti yolu öğrenmenin postanesi aramak onuda zor dusuruyomuslar amasorun orda e devlette birşey yazmıyor ptt kurum odemesi sayfası sürekli hata veriyor sosyal yardım sorgulama sayfasında da görünmüyor 2 ve 3 . fazda almıştım
o numarayı 1 saattie arıyorum sen nasıl düşürdünÇok ilginç az öne 4441788 ı aradım herhangi bir ödemeniz ekranda gozukmuyor diyor dün PTT ayın 6 sinda ödemeniz var diye adam söyledi ve ödemeniz hazırdır yazıyor tam kapanma destek olarak E Devlet te ben bundan bise anlamadim
Hangi PTT aradin dostum senS.a arkadaslar az once aradim ptt yi parayi brnim ziraat hesap numarami soledi oraya eft yapildi bugun gecer dedi musteri temsilci ama sorun su ben hic ziraat hesabimi yazmamistim bunlar benim hesabimi nerden bulup nasil eft yaptilar
Sabahtan beri ara ara deniyorum daha telefonun çaldığını görmedim. Sen nasıl bağlandın acaba yaÇok ilginç az öne 4441788 ı aradım herhangi bir ödemeniz ekranda gozukmuyor diyor dün PTT ayın 6 sinda ödemeniz var diye adam söyledi ve ödemeniz hazırdır yazıyor tam kapanma destek olarak E Devlet te ben bundan bise anlamadim