- 3,524
- 2,504
- 113
Şimdi aradım çaldı 10 dk dir bağlanmayı bekliyorumHangi PTT aradin dostum sen
Sabahtan beri ara ara deniyorum daha telefonun çaldığını görmedim. Sen nasıl bağlandın acaba ya
Şimdi aradım çaldı 10 dk dir bağlanmayı bekliyorumHangi PTT aradin dostum sen
Sabahtan beri ara ara deniyorum daha telefonun çaldığını görmedim. Sen nasıl bağlandın acaba ya
Valla ben anlamadım birşey. İlk seferinde vermedik IBAN diye bekliyoruz şimdi. Onay alındı ama eve gelecekmiş para. Ben işteyim alamayacağım parayı. Beklicem bayramdan sonraya kadar. Sonra gidip PTT den alırım artık.Şimdi aradım çaldı 10 dk dir bağlanmayı bekliyorum
Şimdi aradım bi daha bugün ödemeniz yatmış PTT den gidip alabilirsiniz dedi hep arıyorsun illa ki dusuyor ama 10 15 dakika bekliyorsun bağlanmak icino numarayı 1 saattie arıyorum sen nasıl düşürdün
Hep ara illa ki dusuyorHangi PTT aradin dostum sen
7.5k maas aliyor burda takiliyor 😂😂😂Ben yazılım muhendisiyim 7.5k maaş alıyorum 3. Alışim , valla bende anlamadım bana çıkmış
2 kere almışsın şasirmadin da 3 demi şaşırdınBen yazılım muhendisiyim 7.5k maaş alıyorum 3. Alışim , valla bende anlamadım bana çıkmış
Way amkBen yazılım muhendisiyim 7.5k maaş alıyorum 3. Alışim , valla bende anlamadım bana çıkmış
4 kez nasıl başvuru yaptın ki ikiden sonra yaptırmıyorBize çıkmaz beyler şans yok amk
Çoktan yaptım dostum ama çıkmadı4 kez nasıl başvuru yaptın ki ikiden sonra yaptırmıyor
Çıkma diye bişey yok ilkini aldıysan bu otomatik yatıyorBen yazılım muhendisiyim 7.5k maaş alıyorum 3. Alışim , valla bende anlamadım bana çıkmış
ya çoktan dediğin 3 tanesi geçen seneden benimde 2 tane var geçen seneden şimdi tekrar yaptırmıyor sen nasıl 4 kez yaptın enterasanBize çıkmaz beyler şans yok amk