- 661
- 394
- 63
Hayırlı olsun kardesim. Bi sorum olacak. Havale gelmeden önce ptt mesaj atyi mı havale yapıldı diye. Mesaj attıysa aradaki sire ne kadarAn itibariyle 1100 tl akbank hesapta
Hayırlı olsun kardesim. Bi sorum olacak. Havale gelmeden önce ptt mesaj atyi mı havale yapıldı diye. Mesaj attıysa aradaki sire ne kadarAn itibariyle 1100 tl akbank hesapta
Kardeşim akşama içecek sigaram dahi kalmadı ya marketler kapanmadan yatsa keşkeBende aynı sekildeyim...biraz bekleyelim bakalım..geç düşebilir herhalde
Ben sabah 11 de yattıTc sonu 8 olupta parası yatan varmı?
Sigara içme sende kardeşim ne gerek var..para olmasa bugün ne yapacaktın içmeyecektin..başka ihtiyac varsa yarın halledersin..Geç düşecek hesaba bellikiKardeşim akşama içecek sigaram dahi kalmadı ya marketler kapanmadan yatsa keşke
Annem emekli bana çıktı onla alakası yok benceAynı hanede emekli olan yada sigortalı olan varsa alamıyor.1 ve 2 den alanlar alıyor.alamayanlarda şansına
Gelir reis bende sabah uyandım PTT gitcektim baktım Akbank hesabınıza para girişi olmuştur yazıyordu girdim gelmiş 😂Bende 3. Alıyorum.1.de iban 2.de PTT 3. De ibanina yolladık diyiyirlar.iban son rakamını bile bana söylediler daha gelen birşey yok
İkametgah aynı yerdemiAnnem emekli bana çıktı onla alakası yok bence
Bnde de aynisi oldu heralde bizede verecek devlet babaDostlar basvuru tarigi 03.05.2021 dun ilgili kuruma iletildi yaziyodu bugün o yazi yszmiyor sürec devam ediyor yaziyor sadece bi gelisme varmidir bilen varmi
Daha beklemedeyiZ.ptt ye gittim vermediler.gecen ibanima 15:45 geldi beklemeye devamGelir reis bende sabah uyandım PTT gitcektim baktım Akbank hesabınıza para girişi olmuştur yazıyordu girdim gelmiş 😂
Benim de 16:30 gibi yatmıştı 2 inci yattığın daDaha beklemedeyiZ.ptt ye gittim vermediler.gecen ibanima 15:45 geldi beklemeye devam
Insallah dostun da hic zannetmiyoeum verecegini be iban attim bakiyorum zannetmiyoerum vereceginiBnde de aynisi oldu heralde bizede verecek devlet baba
Kismet artik sansimiza belki duser bizedeInsallah dostun da hic zannetmiyoeum verecegini be iban attim bakiyorum zannetmiyoerum verecegini
Kismet artik sansimiza belki duser bizedeInsallah dostun da hic zannetmiyoeum verecegini be iban attim bakiyorum zannetmiyoerum verecegini
Bu sefer biz bBenim de 16:30 gibi yatmıştı 2 inci yattığın da
Kardeş tam sana mesaj yazrken bir baktım yukardan mobil bankacılığına para yattı yazdı.sen ne şanslı insansınBenim de 16:30 gibi yatmıştı 2 inci yattığın da
Evet ayniİkametgah aynı yerdemi