Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2024 Yılı Sizin İçin Nasıl Geçti ? 2025'den Beklentileriniz Neler ?

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,877
674
113
Hersey çok karışık be kamil ..... .... di.

kaykay61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,073
220
63
İyi geçmedi reis sevgiliden ayrıldık gezmeye eğlenmeye herşeye para lazım Allah’ımızı sattık nerdeyse hayırlısınolsun sağlığımız yerinde ama daha fazlası lazım

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,903
4,865
113
İyi geçmedi reis sevgiliden ayrıldık gezmeye eğlenmeye herşeye para lazım Allah’ımızı sattık nerdeyse hayırlısınolsun sağlığımız yerinde ama daha fazlası lazım
kankam kumar değilde bu sevgili dediklerimiz cidden hayat kaydırıyor ya lanet gelsin iyisi bize denk gelmez

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,903
4,865
113
Öyle valla ya kendimize vakit ayırmamız gerekiyor mental çöküş çok kötü
bende ayrıldım 3gün önce 3gündürde kendime bakıyorum hayatımı güzelleştirmeye başladım illa para şart değil olumlu düşünmeye başlamak bile bir adımdır gerisi zamanla hallolcak

H4yd4r39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
423
307
63
Felek birgün bizede gülermi ki

ReaLHitme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
114
26
28
Sevdik sevilmedik kumar da yüzümüz gülmedi iş de yüzümuz gülmedi asker de yüzum gulmedi hayatımın enn kötü senesi 400 k borç taktik bide 2025 güzel gecsiin be

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,910
2,980
113
2024 yılı kötü geçti 2025 yılı ve sonrasında mutluluklar beni bulsun hayatım güzel gitsin bolca para sadık bir eş amin

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,918
8,084
113
Kumarın olduğu herhangi bir zaman dilimi bağımlı olan insanlar için maddi ve manevi ki en çok mental anlamda berbat geçecek ve geçmeye devam edecek. Mart 1 doğum günüm. Karar verdim sonrası yok benim içinde

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,863
896
113
Nişanlımla ayrıldık,
Kalp yetmezliği ve KOAH hastası olduğumu öğrendim
Çoklu kişilik bozukluğu ve anksiyetem tavan yaptı
Maddi yönden 1 tlm yok 1 saat sonra hattım kapanıyor.
2024 özet.

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,903
4,865
113
Nişanlımla ayrıldık,
Kalp yetmezliği ve KOAH hastası olduğumu öğrendim
Çoklu kişilik bozukluğu ve anksiyetem tavan yaptı
Maddi yönden 1 tlm yok 1 saat sonra hattım kapanıyor.
2024 özet.
kanka naptın be ciğerimi söktün

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,903
4,865
113
2024 yılı kötü geçti 2025 yılı ve sonrasında mutluluklar beni bulsun hayatım güzel gitsin bolca para sadık bir eş amin
şu söylediğime emin ol 1milyontl 2milyontlyi belki 1 ay içinde bulabilirsin şans güler o ihtimal var ama şu zamanda metropollerde sadık bir eş hayalinin gerçekleşme olasılığı ancak yüzde 0.05 tur acı ama gerçek bu zamanda hiç bi kız bir erkeğe sadık kalmaz

mesoras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
602
118
43
Nadanı terketmedik yakında yaranı bulcaz

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
560
209
43
2025 i asgari ücret belirledi zaten, güzel geçmeyeceğini garanti oldu artık, yeni yıldan bir beklentimiz zaten yoktu, yapılan öğrenci harçlığı kadar zam ile iyice umutlar tükendi

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,910
2,980
113
şu söylediğime emin ol 1milyontl 2milyontlyi belki 1 ay içinde bulabilirsin şans güler o ihtimal var ama şu zamanda metropollerde sadık bir eş hayalinin gerçekleşme olasılığı ancak yüzde 0.05 tur acı ama gerçek bu zamanda hiç bi kız bir erkeğe sadık kalmaz
Belli olmaz dost belki bu yıl biri gelir kalbimize durur orda