- 5,961
- 5,903
- 113
Garip bi şekilde benim için son yılların en iyisiydi 2024 borç harç kapandı ekstra paralar kazanıldı düğün masrafları halledildi daha ne olsun
Artık aramızda deilsin yani.uzucu oldu bu 🤔Nişanlımla ayrıldık,
Kalp yetmezliği ve KOAH hastası olduğumu öğrendim
Çoklu kişilik bozukluğu ve anksiyetem tavan yaptı
Maddi yönden 1 tlm yok 1 saat sonra hattım kapanıyor.
2024 özet.
Oynamazsan kaybetmezsin 🤔Kumarda daha az kaybedeceğimiz yeni bir yıl olmasını umuyorum..
Pandemi zamanı fahrettin kocanın yaptığı açıklama gibi oldu kral tek çözüm var yakalanmamak diye ahahahah Kumar bağımlılığı çok farkli keşke dedigin gibi olsaydi da oynamasaydik. Senin beklentin nedir dostOynamazsan kaybetmezsin 🤔
Adamın nicki kumar nasıl az oynasınOynamazsan kaybetmezsin 🤔
Bro benim nicki genelde yanlış algiliyorlar sende öyle algilamissin.hepimizin hayatı 1 kumar bazı konularda kazanıp bazı konularda kaybedecegiz ve birgün hayat kumarı oynanicak onuda mutlaka kaybedecegiz ve o son kumarimiz olucak.simdi nickimi anlamissindir.senin düşündüğün şekilde nick düşünsem hayatimkumar yapardım nickiAdamın nicki kumar nasıl az oynasın
Ben dilediklerim maddi deil manevi kardeş ama buraya yazılacak şeyler deiller umarım gerceklesirPandemi zamanı fahrettin kocanın yaptığı açıklama gibi oldu kral tek çözüm var yakalanmamak diye ahahahah Kumar bağımlılığı çok farkli keşke dedigin gibi olsaydi da oynamasaydik. Senin beklentin nedir dost
Geçen sene bu kar efekti eklendiği gün 3 5 gün önce oldu sanki hayat o kadar hızlı akıyor ve ölume 1 sene daha yaklaştık.hayat çok saçma hammina her türlü sonu ölüm sacma salak bı iş 😁 herkes ölmek için doğuyor doğduğuna sevinen 3 5 veya 10 kisi ama öldugunde 100lerce kişi kahroluyor eğer ünlu biriysen milyonları uzerek gidiyorsun önem Müslüm gurses Kemal Sunal vs vsMaddi olarak bi zarara uğratmadı borc falan hiçbı bok yok ama mutsuzluktan baska bi bok vermedi aga kumar oynuyoruz diye para kazansakta kaybetsekte mutsuzuz kumar oynamaya devam edersek 2025te aynı sekilde geçicek böyle hayattan gram zevk almadan ölüp gideriz
Oradan çok mu salak görünüyorumBro benim nicki genelde yanlış algiliyorlar sende öyle algilamissin.hepimizin hayatı 1 kumar bazı konularda kazanıp bazı konularda kaybedecegiz ve birgün hayat kumarı oynanicak onuda mutlaka kaybedecegiz ve o son kumarimiz olucak.simdi nickimi anlamissindir.senin düşündüğün şekilde nick düşünsem hayatimkumar yapardım nicki