- 34,552
- 19,154
- 113
Kırmızıyı yedi iki dk sonra attı
İyi düşüncelerin için gerçekten teşekkür ederim. Yalnız şu mesajını görmeden ve önce bunu cevaplamadan Bir macın won olduğunu yazmam bana eksi yazdı dayı 😂Eyvallah kardeşim saygını hoşgörünü adamlığını çok iyi belli ediyorsun,teşekkür ederim🙏saygı ve selamlarımı sunarım
Bence artının artısını yazdı güzel kardeşim @Ahmo1993 ve senin yerin ayrı oldu benim için bu roll olur olmaz,teşekkür ederimİyi düşüncelerin için gerçekten teşekkür ederim. Yalnız şu mesajını görmeden ve önce bunu cevaplamadan Bir macın won olduğunu yazmam bana eksi yazdı dayı 😂
Şansımıza olmazı mı yaptılar şaşırmadım AhmomAbi bu zamora çok hızlı ama beceriksiz çıktı bunlar. Kornerden nasıl ofsayt yapabiliyorlar anlamadim
Cansın dayı kupon inşallah gelir kazanırsın da gelmezse de ne ilk ne son alıştık artık önemli olan kaliteli sohbet biraz kafa dağıtma bu kumar dünyasında 🙂Bence artının artısını yazdı güzel kardeşim @Ahmo1993 ve senin yerin ayrı oldu benim için bu roll olur olmaz,teşekkür ederim
Zamora macı fena hızlı da bi imanlı eli ayağı düzgün topçu lazım topu son işlemde kaleye soksun emmoğlu 😂
Aynen güzel kardeşim amaç muhabbet maksat muhabbet ve paylaşmak ,olursa olur olmaz ise sağlık olsun ne diyim )Cansın dayı kupon inşallah gelir kazanırsın da gelmezse de ne ilk ne son alıştık artık önemli olan kaliteli sohbet biraz kafa dağıtma bu kumar dünyasında 🙂
buda wonnn inşallah şansını kıracaz dayııAynen güzel kardeşim amaç muhabbet maksat muhabbet ve paylaşmak ,olursa olur olmaz ise sağlık olsun ne diyim )
Ağzına........ ))Golllll beeee
Eyvallah kardeşim sağolasın sonuçlansın 3. Adımı yapacağım @Ahmo1993buda wonnn inşallah şansını kıracaz dayıı