- 2,755
- 1,470
- 113
dayı zaman hep bizim nefes aldığımız sürece yarın da bizim@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
Düşünüyorum dost bu iş belki uzun sürer ama hedefe ulaşırsam bu dostları unutmayacağım
dayı zaman hep bizim nefes aldığımız sürece yarın da bizim@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
Düşünüyorum dost bu iş belki uzun sürer ama hedefe ulaşırsam bu dostları unutmayacağım
Abi kazanda bizim önemimiz yok yeterki kazan çok verdin bu ara@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
Aynen kardeşim ben seninle aynı fikirdeyim yarınlar bizim için 🙏Rabbim herkesin gönlüne göre versindayı zaman hep bizim nefes aldığımız sürece yarın da bizim
Senin önemin olmaz mı be güzel kardeşim cansın Can!Abi kazanda bizim önemimiz yok yeterki kazan çok verdin bu ara
iyi sabahlar dayım devamı kalbine göre olsunDostlar Kosta ricaya oynadım askı yaptı oynatmadı.Brezilya’ya oynadım askı yaptı kısmet değilmiş demek ki.Sabah devam edeceğim role müsaadenizle,çünkü maç seçemiyorum.
Desteklerinizi unutmayacağım kaldığımız yerden devam edeceğiz dostlar iyi sabahlar.
@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
İyi sabahlar dostum sağolasıniyi sabahlar dayım devamı kalbine göre olsun
İyi sabahlar abi bol şanslar herşey gönlünce olsunDostlar Kosta ricaya oynadım askı yaptı oynatmadı.Brezilya’ya oynadım askı yaptı kısmet değilmiş demek ki.Sabah devam edeceğim role müsaadenizle,çünkü maç seçemiyorum.
Desteklerinizi unutmayacağım kaldığımız yerden devam edeceğiz dostlar iyi sabahlar.
@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
Allah rahatlık versinİyi sabahlar dostlar 😴😍
Sağol kardeşim hepimizin günlüne göre versin Rabbim 🙏İyi sabahlar abi bol şanslar herşey gönlünce olsun
Bol şanslar şimdiden ama pokerde iyisin orda da dene benceBeyler kasayı tutuyorum bültene bakıp sabah maçlarına basacağım bakiyeyi,sizleride bilgilendereceğim
@Ahmo1993 sen çok fenasın kardeşim)) (içine doğuyor)orda bakiyem var zaten oraya geçiyorum,iyi sabahlar kardeşimBol şanslar şimdiden ama pokerde iyisin orda da dene bence
Yoksa aynı masada mı oynuyoruz))) fızızuzuzuxuzurBol şanslar şimdiden ama pokerde iyisin orda da dene bence
İyi sabahlar bol şanslar@Ahmo1993 sen çok fenasın kardeşim)) (içine doğuyor)orda bakiyem var zaten oraya geçiyorum,iyi sabahlar kardeşim
İyi sabahlar kardeşim sağolasın,Rabbim rahatlık versinİyi sabahlar bol şanslar
Bol şanslar bu sefer olsun