- 3,608
- 5,488
- 113
Aynen kardeşim ne ilkler geçtik hayatta devamı gelmedi amaİlk eşigi geçtin abi sonunda 😀
Aynen kardeşim ne ilkler geçtik hayatta devamı gelmedi amaİlk eşigi geçtin abi sonunda 😀
Kaderimiz böyle be dost)Artık tamamla su rollü be kardeşim bi para kazan artık kaybet kaybet nereye kadar ☹
Olumlu düşün güzel düşün güzel olsun abiAynen kardeşim ne ilkler geçtik hayatta devamı gelmedi ama
Düzelir dostum hep mi kara bulutlu günler olucak illa o güneş açıcak bi yerde o da şimdi olucak inşallah 🤲Kaderimiz böyle be dost)
Düzelir dostum hep mi kara bulutlu günler olucak illa o güneş açıcak bi yerde o da şimdi olucak inşallah 🤲
Lanet avustralya. Üst oynarsın gol cıkmaz alt oynarsın 8 gol olur 🤦♂️eskiden avustralya para dağıtırdı futbolcu kalmadı üstcüler bitti mls para dağıtırdı aynı film birileri 1 sene gel gel yapıyor sonra 3 sene öpüyor
bu sene rahat 15k paramı yedi avustralya ana ligi karabaştan cekmedim oradan cektiğimiLanet avustralya. Üst oynarsın gol cıkmaz alt oynarsın 8 gol olur 🤦♂️
Umarım kaybettiginin kat kat fazlasını kazanırsın dost iddaa boyle gün gelir tüm kaybettigini bi günde cıkarırsınbu sene rahat 15k paramı yedi avustralya ana ligi karabaştan cekmedim oradan cektiğimi
Olur abi olur tek maç git Kombın batırır adamı 1.40 dan alcagına 2 oran bul tek maç at bol şansAynen kardeşim ne ilkler geçtik hayatta devamı gelmedi ama
Acele etme dost kafana yatmıyosa oynamaDostlar inanın canlılara çok düşünüyorum zor maçlar biraz zaman rica ediyorum .
@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
Abi estağfurullah rahat rahat düşün sonra yap zaman bol yeterki sen kazanDostlar inanın canlılara çok düşünüyorum zor maçlar biraz zaman rica ediyorum .
@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
varlığın yeter dayıDostlar inanın canlılara çok düşünüyorum zor maçlar biraz zaman rica ediyorum .
@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
Nerde dost öyle kaybettiklerini kazanmak ah ah ah....Umarım kaybettiginin kat kat fazlasını kazanırsın dost iddaa boyle gün gelir tüm kaybettigini bi günde cıkarırsın
Sağol varol kardeşimvarlığın yeter dayı
Teşekkür ederim kardeşim sağolasınAbi estağfurullah rahat rahat düşün sonra yap zaman bol yeterki sen kazan
Gerekirse yarın macların oldugu, saate bırak dostum yarın cumartesi mac bol@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
Düşünüyorum dost bu iş belki uzun sürer ama hedefe ulaşırsam bu dostları unutmayacağım